Lavendla

Begravningsbyrå Ulricehamn

Linda Myron

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Ulricehamn
– Tryggt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn – vi är begravningsbyrån som hjälper er att skapa ett vackert och minnesvärt avsked på ett bekvämt och prisvärt sätt.

Att planera och anordna en begravning i en tid av sorg och saknad kan av många uppfattas som mycket påfrestande och smärtsamt. Samtidigt som sorgen ska bearbetas är det många alternativ som ska ses över och flertalet viktiga beslut som ska fattas. Just därför har vi på Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn gjort det möjligt att planera och boka begravningen online via vår hemsida. Vår onlinebokning gör det möjligt att planera och boka begravningen i lugn och ro hemifrån, helt utan tidspress och ni får även en mycket god kostnadsöversikt. Dessutom är ni aldrig tvungna till att uttrycka er sorg inför helt främmande människor, en stor lättnad för många. Så snart vi har tagit emot er bokning kontaktar vi er för att säkerställa så att allt blir precis som ni har tänkt er. Att boka begravningen hos Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn är både enkelt, prisvärt och tryggt.

Om ni hellre önskar telefonkontakt är ni varmt välkomna att ringa oss på telefonnummer 0321-18 13 15. Ni får då kontakt med någon av våra kunniga rådgivare som hjälper er igenom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn finns inga dumma frågor, tveka inte att kontakta oss redan idag!

Ring oss: 0321-18 13 15|  Maila oss: [email protected] |  Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

0321-18 13 15

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Ulricehamn

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn hjälper er att ordna en minnesvärd kyrklig begravning i någon av Ulricehamn kyrkor. En ceremoni med traditionella och kristna förtecken som leds av församlingens präst i enlighet med svenska kyrkans ordning. Har ni frågor kring kyrklig begravning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn er gärna. Nedan presenteras ett urval av kyrkor i Ulricehamns kommun:

Blidsbergs kyrka, Brunns kyrka, Böne kyrka, Dalums kyrka, Finnekumla kyrka, Fänneslunda-Grovare kyrka, Grönahögs kyrka, Gullereds kyrka, Gällstads och Södra Säms kyrka, Humla kyrka, Hällstads kyrka, Härna kyrka, Hössna kyrka, Knätte kyrka, Kärråkra kyrka, Kölaby kyrka, Kölingareds kyrka, Liareds kyrka, Marbäcks kyrka, Murums kyrka, Möne kyrka, Strängsereds kyrka, Södra Vings kyrka, Timmele kyrka, Tvärreds kyrka, Ulricehamns kyrka, Varnums kyrka och Vists kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Skövde.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Ulricehamn

Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamnhar även lång erfarenhet av borgerlig begravning. I Ulricehamn sker de allra flesta begravningarna i Vistesalen, norr om Ulricehamn, på Vists kyrkogård. Denna lokal tillhandahålls kostnadsfritt för i Sverige folkbokförda personers, som en del av begravningsavgiften.

Har ni frågor om borgerlig begravning är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Ulricehamn.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Ulricehamn

Brunns kyrkogård, Finnekumla kyrkogård, Gamla kyrkogården, Grönahögs kyrkogård, Hullereds kyrkogård, Gällstads och Södra Säms kyrkogård, Hössna kyrkogård, Kapellkyrkogården, Marbäcks kyrkogård, Strängsereds kyrkogård, Timmele kyrkogård, Tvärreds kyrkogård och Vists kyrkogård.

Vists kyrkogård har ett speciellt gravkvarter för troende muslimer.

Sök begravningshjälp i Ulricehamn

Östra Larmgatan 16, Göteborg 0321-18 13 15 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE