Lavendla

Begravningsbyrå Vallentuna

Kristina Wessman

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Vallentuna
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Hos Lavendla Begravningsbyrå Vallentuna är det enkelt och tryggt att boka en begravning. Hos oss kan ni i lugn och ro planera och boka begravningen hemifrån via vår hemsida. Om ni har frågor eller är i behov av rådgivning  går det självklart även bra att ringa oss på telefonnummer 08-22 11 01. Om ni föredrar att träffa oss personligen är ni välkomna till vårt kontor på Korta gatan 7, Solna Strand. Om det skulle underlätta för er kommer vi dessutom gärna ut på hembesök i Vallentuna. Lavendla Begravningsbyrå finns inte bara representerad i Vallentuna utan i hela Stockholms län samt många andra delar av Sverige.

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Vallentuna. Hos oss möts du av omtanke och personligt engagemang.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Korta gatan 7, Solna Strand (boka tid innan besök)

Välkommen!

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Vallentuna

En kyrklig begravning som hålls av församlingens präst är ett traditionellt och minnesvärt sätt hedra en avliden. Lavendla Begravningsbyrå Vallentuna hjälper er att ordna en kyrklig ceremoni enligt era önskemål. Ceremonin utformas enligt Svenska kyrkans ordning och hålls i någon av kyrkorna i Vallentuna. Den kanske vackraste kyrkan är Vallentuna kyrka på bilden, som ofta har begravningsgudstjänster. Vallentuna kyrka uppkom redan under 1100-talet och rymmer upp till 250 sittande personer. Andra kyrkor i Vallentuna kommun är: Angarns kyrka, Frösunda kyrka, Kårsta kyrka, Markims kyrka, Orkesta kyrka, Vada kyrka och Össeby-Garns kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Vallentuna.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Vallentuna

Lavendla Begravningsbyrå Vallentuna hjälper er att ordna en borgerlig begravning i Vallentuna. Borgerlig begravning är ett vanligt alternativ till kyrklig begravning om man inte önskar lika mycket religiösa inslag. Den ger också anhöriga mer frihet att själva utforma ceremonin i linje med den avlidnes vilja. I Vallentuna ges möjlighet att hålla borgerlig begravning i Kapellet i Vallentuna. Kapellet är förhållandevis litet och rymmer upp till 35 sittande personer. De varma färgerna i inredningen och kapellets storlek gör att det skapas är nära och intim känsla vid ceremonin.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Vallentuna.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Vallentuna

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Vallentuna kyrkogård ligger vackert belägen på sluttningen invid Vallentuna kyrka. Med utsikt över Vallentunasjön är Vallentuna kyrkogård troligen den mest besökta gravplatsen i Vallentuna. Andra gravplatser i Vallentuna kommun är: Markims kyrkogård, Orkesta kyrkogård och Frösunda kyrkogård.

Sök begravningshjälp i Vallentuna

Korta gatan 7, Solna Strand 08 - 22 11 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE