Lavendla

Begravningsbyrå Vänersborg

Linda Myron

Lavendla Begravningsbyrå C. Söderberg

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

 Begravningsbyrå Vänersborg
– Tryggt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg – vi är begravningsbyrån som hjälper er att skapa ett vackert och minnesvärt avsked på ett bekvämt och prisvärt sätt.

Att planera och anordna en begravning i en tid av sorg och saknad kan av många uppfattas som mycket påfrestande och smärtsamt. Samtidigt som sorgen ska bearbetas är det många alternativ som ska ses över och flertalet viktiga beslut som ska fattas. Just därför har vi på Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg gjort det möjligt att planera och boka begravningen online via vår hemsida. Vår onlinebokning gör det möjligt att planera och boka begravningen i lugn och ro hemifrån, helt utan tidspress och ni får även en mycket god kostnadsöversikt. Dessutom är ni aldrig tvungna till att uttrycka er sorg inför helt främmande människor, en stor lättnad för många. Så snart vi har tagit emot er bokning kontaktar vi er för att säkerställa så att allt blir precis som ni har tänkt er. Att boka begravningen hos Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg är både enkelt, prisvärt och tryggt.

Om ni hellre önskar telefonkontakt är ni varmt välkomna att ringa oss på telefonnummer 0520-21 13 06. Ni får då kontakt med någon av våra kunniga rådgivare som hjälper er igenom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg finns inga dumma frågor, tveka inte att kontakta oss redan idag!

Ring oss: 0520-21 13 06 |  Maila oss: [email protected] | Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

0520-21 13 06

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Vänersborg

Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg hjälper er ordna en kyrklig begravning i Vänersborg. Kyrklig begravning är ett traditionellt och minnesvärt sätt att hedra en avliden. Begravningsceremonin utformas enligt Svenska kyrkans ordning och innehåller ett personligt griftetal, psalmer och möjlighet att lyssna till musikstycken. Prästen från församlingen kontaktar er anhöriga efter att ni anlitat oss, och går då igenom allt rörande ceremonin. Självklart kan vi på Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg också svara på frågor rörande ceremonin. I Vänersborg ligger centralt belägna Vänersborg kyrka som uppfördes år 1783 och ritades av Thure Wennberg, se bild. Kyrkan ligger på kyrkogatan i Vänersborg och rymmer ca 450 personer. Andra kyrkor i Vänersborgs kommun är: Blåsutskyrkan, Brålanda kyrka, Frändefors kyrka, Gestads kyrka, Marierokyrkan, Onsjökyrkan, Sundals-Ryrs gamla kyrka, Sundals-Ryrs kyrka, Timmerviks kyrka, Vargöns kyrka, Vassända-Naglums kyrka, Väne-Ryrs kyrka, Vänersnäs kyrka och Västra Tunhems kyrka. Har ni frågor kring begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Vänersborg

Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg ordnar även borgerlig begravning. Borgerlig begravning som har blivit allt mer populärt på senare år har mindre, eller inga religiösa inslag alls. Ceremonin leds av en borgerlig officiant, som kan utgöras av vem som helst. Det behöver alltså inte vara en utbildad officiant. Finns det exempelvis en nära vän som vill hålla i ceremonin går det bra. I Vänersborg kan Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg ordna en borgerlig begravning i Trons kapell. Trons kapell är beläget vid Kapellkyrkogården som är Vänersborg äldsta kyrkogård anlagd år 1808.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Vänersborg

Lavendla Begravningsbyrå Vänersborg hjälper er ordna med gravsättning enligt önskemål. I Vänersborg finns ett flertal kyrkogårdar och gravplatser. Av dessa är Katrinedals kyrkogård (se bild) den allra största och idag vanligaste kyrkogården. Här finns även möjlighet för troende muslimer att begravas i ett speciellt gravkvarter, tillägnat dess religion och traditioner. Förutom kist- och urngravar, finns här också en minneslund. Andra kyrkogårdar och gravplatser i Vänersborg är: Brätte kyrkogård, Frändefors kyrkogård invid Frändeforsån, Kapellkyrkogården, Restad kyrkogård, Strand kyrkogård, Vassända-Naglum kyrkogård, Väne-Ryr kyrkogård samt Östra kyrkogården.

Sök begravningshjälp i Vänersborg

Östra Larmgatan 16, Göteborg 0520-21 13 06 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE