rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Varberg

Kontakta oss

Begravningsbyrå Varberg
Värme, omtanke och engagemang

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Varberg. Vi är en modern begravningsbyrå, där anhörigas behov har legat till grund för vår utveckling. Behov som kretsar kring mer transparens och större tillgänglighet vid planering och bokning av begravningen. Vi ser det som en självklarhet att anhöriga i lugn och ro ska kunna ordna en begravning hemifrån, i en trygg och avslappnad miljö, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras. Hos Lavendla Begravningsbyrå kan ni tryggt och enkelt boka begravningen via vår hemsida med vår hjälp över telefon. Vill ni hellre träffa oss i ett hembesök så ordnar vi förstås även det.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er.

Vi hjälper dig med begravning i Varberg

Kontakta oss

Ring oss på 0340 - 20 16 25 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Varberg

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Varberg

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Varberg

Lavendla Begravningsbyrå Varberg hjälper er ordna en traditionell kyrklig begravning. Den kyrkliga begravningen är ett vackert och klassiskt sätt att säga adjö till den avlidne. Ceremonin går oftast enligt Svenska Kyrkans ordning med en präst och organist från Varbergs församling. I Varberg finns ett flertal kyrkor som kan användas vid begravning, bland annat Varbergs kyrka, Apelvikshöjds kyrka, Sollyckans kyrka samt Sjukhuskyrkan. Läs mer om kyrkor i Varberg här.

Kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå för att få svar på era frågor.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Varberg

Lavendla Begravningsbyrå Varberg hjälper er även ordna borgerlig begravning. En ceremoniform där anhöriga har stor frihet att utforma ceremonin efter den avlidnes önskemål. En borgerlig officiant kan hålla i ceremonin, men en nära vän kan också göra det – valfriheten är som sagt stor. Trots att en borgerlig ceremoni inte har någon direkt religiös koppling så har de inte sällan några religiösa inslag. En borgerlig begravning i Varberg kan hållas i kapellkrematoriet på S:t Jörgens kyrkogård, som tillhandahålls kostnadsfritt av kyrkogårdsförvaltningen. Ceremoni kan naturligtvis även hållas på annat ställe, om det skulle önskas, exempelvis i en bostad eller utomhus.

Har ni frågor om borgerlig begravning är ni alltid välkomna att fråga oss på Lavendla Begravningsbyrå.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Läs mer om vilka begravningsplatser som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Varberg

Pär Fürst Nilsén

Pär Fürst Nilsén

Sångare
Läs mer om Pär
Pernilla Warberg

Pernilla Warberg

Sångerska
Läs mer om Pernilla
Lina Hallberg

Lina Hallberg

Sångerska
Läs mer om Lina
Anna Redvik

Anna Redvik

Sångerska
Läs mer om Anna