rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Begravningsbyrå Varekil

Kontakta oss

Din begravningsbyrå i Varekil

Varmt välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Varekil. För oss är det absolut viktigaste att du som anhörig känner dig trygg tillsammans med oss. Vi finns alltid nära till hands och svarar på frågor som dyker upp längs med vägen. Hos oss är inga frågor dumma.

Vår ambition har alltid varit att göra det svåra lättare för dig som anhörig. Hos oss på Lavendla i Varekil kan du därför själv välja om du känner att du vill träffa oss, eller hellre vill ta ett telefonmöte. Vi erbjuder även möjligheten att planera begravningen på vår hemsida. Då ringer din personliga kontaktperson upp dig efter du skickat in din förfrågan, och hjälper dig med allt vad en begravning innebär.

Har du frågor om vad som är viktigt att tänka på vid planeringen av en begravning? Eller vill du ha hjälp med något annat? Tveka då inte att slå oss en signal så hjälper vi dig. Vår rådgivning är alltid kostnadsfri.

Varma hälsningar från rådgivarna på Lavendla Begravningsbyrå Varekil.

Vi hjälper dig med begravning i Varekil

Kontakta oss

Ring oss på 0304 - 74 54 49 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Varekil

Lavendla begravningsbyrå i Varekil hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Varekil

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Varekil hjälper er att ordna en minnesvärd kyrklig begravning i någon av Orusts kyrkor.

En ceremoni med traditionella och kristna förtecken som leds av församlingens präst i enlighet med svenska kyrkans ordning. Har ni frågor kring kyrklig begravning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Varekil er gärna. Nedan presenteras ett urval av kyrkor i Orusts kommun:

Gullholmens kyrka, Hälleviksstrands kyrka, Käringöns kyrka, Långelanda kyrka, Mollösunds kyrka, Morlanda kyrka, Myckleby kyrka, Röra kyrka, Stala kyrka, Tegneby kyrka och Torps kyrka.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Varekil

Lavendla Begravningsbyrå Varekil har även lång erfarenhet av borgerlig begravning.

Normalt sker de borgerliga begravningsceremonierna i kapell, som upplåts utan extra kostnad. Men liksom allt annat i de borgerliga ceremonierna kan allt anpassas efter personliga önskemål. Tillsammans med vår borgerliga officiant utformar ni en vacker och minnesvärd ceremoni.

Har ni frågor om borgerlig begravning är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Varekil.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Det finns 13 gravplatser och kyrkogårdar på Orust. Har man bekänt någon annan religion än kristendomen finns det möjlighet till speciella gravplatser på andra håll i närheten, så som i Uddevalla, Stenungsund eller Göteborg. På Orust finns följande gravplatser: Flatö kyrkogård, Gullholmens kyrkogård, Hermanö kyrkogård, Käringöns kyrkogård, Långelanda kyrkogård, Mollösunds gamla kyrkogård (som inte längre används för nya gravar), Morlanda kyrkogård, Myckleby kyrkogård, Röra kyrkogård, Stala kyrkogård, Tegneby kyrkogård, Torps kyrkogård och Tångens kyrkogård.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Vad gäller begravning så används församlingshem normalt till minnesstunden efter ceremonin. Men det används också ibland till ceremoni vid borgerlig begravning. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Varekil

Helena Gedda

Sångare
Läs mer om Helena
Anna Ericsson

Anna Ericsson

Sångerska
Läs mer om Anna
Emelie Junsten

Emelie Junsten

Sångerska
Läs mer om Emelie
Pernilla Warberg

Pernilla Warberg

Sångerska
Läs mer om Pernilla
Lina Melander

Lina Melander

Sångerska
Läs mer om Lina
Lina Hallberg

Lina Hallberg

Sångerska
Läs mer om Lina
Jörgen Flach

Jörgen Flach

Musiker
Läs mer om Jörgen
Anna Redvik

Anna Redvik

Sångerska
Läs mer om Anna
Titania

Titania

Sångerskor
Läs mer om Titania
Emelie Sundborn

Emelie Sundborn

Sångerska
Läs mer om Emelie