Lavendla 

Begravningsbyrå Vårgårda

  • En personlig rådgivare hjälper dig med begravning & juridik
  • Vi har lång erfarenhet och bred lokalkännedom
  • Boka ett förutsättningslöst möte så hjälper vi dig
0322-28 50 05 Klicka här för postadress för minnesgåvor etc

Vi hjälper dig med begravning i Vårgårda med omnejd

Hämtar platser

Din begravningsbyrå i Vårgårda

Varmt välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Vårgårda. För oss är det absolut viktigaste att du som anhörig känner dig trygg tillsammans med oss. Vi finns alltid nära till hands och svarar på frågor som dyker upp längs med vägen. Hos oss är inga frågor dumma.

Vår ambition har alltid varit att göra det svåra lättare för dig som anhörig. Hos oss på Lavendla i Vårgårda kan du därför själv välja om du känner att du vill träffa oss, eller hellre vill ta ett telefonmöte. Vi erbjuder även möjligheten att planera begravningen på vår hemsida. Då ringer din personliga kontaktperson upp dig efter du skickat in din förfrågan, och hjälper dig med allt vad en begravning innebär.

Har du frågor om vad som är viktigt att tänka på vid planeringen av en begravning? Eller vill du ha hjälp med något annat? Tveka då inte att slå oss en signal så hjälper vi dig. Vår rådgivning är alltid kostnadsfri.

Varma hälsningar från rådgivarna på Lavendla Begravningsbyrå Vårgårda.

Läs mer Läs mindre

Din personliga begravningsbyrå nära dig

  • Hos oss får du alltid en personlig begravningsrådgivare som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Behöver du juridisk hjälp så har Lavendla begravningsbyrå en egen juridisk avdelning – Lavendla Juridik.
  • Läs mer nedan om bl.a. kyrkor och kapell eller hur du kan gå tillväga för att söka ekonomisk stöd till begravningen.
  • Du kan också direkt på hemsida räkna ut ditt pris, eller skapa en kostnadsfri digital annons & minnessida.

Kyrklig begravning i Vårgårda

En traditionell kyrklig begravning går i kristendomens tecken. Ceremonin sker sedvanligt enligt Svenska kyrkans ordning, innefattande bl a ett griftetal om den avlidne från församlingens präst, överlåtelse samt avsked. Orgelmusik och utvalda psalmer sätter en personlig och vacker prägel på ceremonin. Präst, organist och lokalhyra av kyrkan är kostnadsfritt om den avlidne är medlem i Svenska kyrkan. Kyrklig begravning kan även ske i andra kyrkliga samfund. Oavsett vilket, hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå er att ordna ceremonin, så att denna stund blir precis så fin som ni önskar.

Algutstorps kyrka, Asklanda kyrka, Asklanda-Ornunga missionskyrka, Fullestads kyrka, Hols kyrka, Horla kyrka, Kullings-Skövde kyrka, Kvinnestads kyrka, Landa kyrka, Lena kyrka, Nårunga kyrka, Ornunga gamla kyrka, Ornunga nya kyrka, Siene kyrka, Södra Härene kyrka och Vårgårda missionskyrka.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Vårgårda

Alla i Sverige har rätt till en begravning, oavsett religiös tillhörighet. Många är idag inte troende och önskar därför ha en icke-religiös ceremoni som oftast benämns som borgerlig ceremoni. Notera dock att en borgerlig ceremoni inte behöver vara helt fri från religiösa inslag, utan kan anpassas enligt personliga önskemål. Tillsammans med vår borgerliga officiant i Vårgårda skapar ni en fin och minnesvärd borgerlig begravningsceremoni.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Algutstorps kyrkogård, Fullestad kyrkogård, Hol kyrkogård, Horla kyrkogård, Kullings-Skövde kyrkogård, Kvinnestad kyrkogård, Landa kyrkogård, Lena kyrkogård, Nårunga kyrkogård, Ornunga kyrkogård och Siene kyrkogård.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Vårgårda

33420 Lavendla Rebecca Hägg.k

Rebecca Hägg

Läs mer om Rebecca

Chatarina Höglund

Jurist
Läs mer om Chatarina
annelie lövborg lavendla

Annelie Lövborg

Läs mer om Annelie

Karin Wold

Läs mer om Karin
Caroline Edevid jurist hos Lavendla Juridik

Caroline Edevid

Läs mer om Caroline
33420 Lavendla Jeanette Strömk1

Jeanette Ström

Läs mer om Jeanette
Lavendla Nils Edlund.k

Nils Edlund

Läs mer om Nils
33420 Lavendla Jeanette Åkerlund.k lavendla

Jeanette Åkerlund

Läs mer om Jeanette
Vill du synas här? Kontakta oss