Hem / Bonnie Gray
Bild på Bonnie Gray

Bonnie Gray

Begravningsrådgivare & Officiant

4.8 i genomsnitt. (102 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag är en stor djurvän som är född och uppvuxen i Stockholm, men jag har också bott och verkat utomlands under många år. Som entreprenör under större delen av mitt liv, är jag en van organisatör. Jag har verkat inom hälsa och utbildning, samt haft butiker i Stockholm och på Nya Zeeland, där jag även hade en större avokado-odling. 

Människor, djur, en bra bok eller film, yoga, resor och god mat är några av mina intressen. Jag är ödmjuk inför livet och vad som kan komma efter. 

Jag kommer att göra allt för att er begravning ska bli precis som ni önskar - oavsett om ni vill ha en borgerlig, eller traditionellt kyrklig begravningsceremoni.

Därför blev jag rådgivare

Det känns givande att kunna hjälpa till med något som är viktigt på riktigt. Det känns fint att kunna avlasta och vägleda kring allt som har med begravningen att göra.

Ofta tar jag samtal och möten även under helger. Hör gärna av dig om du inte hittar en lämplig föreslagen tid, så kan vi hitta en tid som passar!

Mina bästa råd

  • Börja planera i tid - men du behöver inte ta alla beslut på en gång! Jag hjälper dig att hålla koll om vad som behöver beslutas snabbt - eller vad som kan vänta.
  • Hör gärna av dig om du har frågor - ingen fråga är konstig eller dum.
  • Utgå från vad den avlidne själv hade tyckt om - men ta också hänsyn till vilka behov du som anhörig har.
  • Förbered dig gärna genom att titta på olika val och alternativ på vår hemsida.
  • Det är ofta möjligt att utforma begravningen efter era personliga önskemål. Tillsammans planerar vi för ett vackert och fint avsked.

"Bonnie är lugn, inkännande och proffsig, hon var lätt att bolla med och gav bra råd. Lätt att få kontakt och komma igång."

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Mars-april 2022

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Bouppteckning

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Officiant

Mars-april 2022

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.