Hem / Jill Vejby
Bild på Jill Vejby

Jill Vejby

Begravningsrådgivare & Borgerlig officiant

5 i genomsnitt. (7 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska, engelska, danska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har arbetat med service, utbildningar och stöd i hela mitt liv, vilket inneburit att "hjälpa mina medmänniskor" alltid har varit det viktigaste och roligaste för mig.
Då jag i samband med en Spanienvistelse träffade en kvinna som arbetade som begravningsrådgivare föll alla bitar på plats. Nu visste jag vad jag ville göra under resten av mitt yrkesliv. Jag önskar bara att jag insett detta tidigare.

 

Jag har ett hus utanför Malung där gärna är med mina hundar och där är skogen och naturen min lisa för själen. Samtidigt tycker jag om ombyte i tillvaron vilket innebär att jag åker runt i min husbil och arbetar mest i Stockholmstrakten men också i andra geografiska områden, med begravningar och som borgerlig officiant. Det gör att jag kommer hem till er, var ni än finns, när ni än önskar, så vi tillsammans kan planera allt i lugn och ro. Vill ni inte ha ett hembesök så mötas vi i våra lokaler eller via telefon/videomöte.

 

Därför blev jag rådgivare

Att få hjälpa i en svår stund är en gåva. Att få finnas med från första samtalet till dess allt är genomfört gör att jag kommer såväl er som den avlidne väldigt nära och finns där som ert stöd.
Det är en ära och en ynnest att få ta del av ett liv och utifrån detta skapa ett personligt avsked. Ett avsked som speglar det bästa hos den som gått bort, som speglar personen vi tar avsked av.

Kan man ha ett mer hedervärt uppdrag?

Tillåt mig att vara ert stöd i er svåra stund!

Språk

Svenska, Engelska, Danska

Mina bästa råd

Var inte rädd för att ta hjälp

Ge dig själv tid att sörja

Bli inte stressad av situationen – vi löser allt tillsammans.

Boka möte och rådgivning med mig

Ring 0771 - 22 21 21 för personlig rådgivning – eller fyll i formuläret. Jag återkommer för att bekräfta tid och plats.