Hem / Jill Vejby
Bild på Jill Vejby

Jill Vejby

Begravningsrådgivare & Borgerlig officiant

5 i genomsnitt. (14 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har arbetat med service, utbildningar och stöd i hela mitt liv, vilket inneburit att "hjälpa mina medmänniskor" alltid har varit det viktigaste och roligaste för mig.
Då jag i samband med en Spanienvistelse träffade en kvinna som arbetade som begravningsrådgivare föll alla bitar på plats. Nu visste jag vad jag ville göra under resten av mitt yrkesliv. Jag önskar bara att jag insett detta tidigare.

 

Jag bor i ett litet hus utanför Stjärnhov där jag från mitt fönster vid skrivbordet ser ut över ekarna och sjön där jag följer mina hundars bus i solskenet - en lisa för själen. Samtidigt tycker jag om ombyte i tillvaron vilket innebär att jag åker runt i min husbil och upplever hela vackra Sverige.

Jag arbetar mest i Stockholmsområdet, Södermanland och runt om i hela Mälardalen eller där du vill att jag ska vara. Jag arbetar med begravningar, som borgerlig officiant och med gravstenar. Jag kommer hem till er, var ni än finns, när ni än önskar, så vi tillsammans kan planera allt i lugn och ro. Vill ni inte ha ett hembesök så möts vi i våra lokaler eller via telefon/videomöte.

 

Därför blev jag rådgivare

Att få hjälpa i en svår stund är en gåva. Att få finnas med från första samtalet till dess allt är genomfört gör att jag kommer såväl er som den avlidne väldigt nära och finns där som ert stöd.
Det är en ära och en ynnest att få ta del av ett liv och utifrån detta skapa ett personligt avsked. Ett avsked som speglar det bästa hos den som gått bort, som speglar personen vi tar avsked av.

Kan man ha ett mer hedervärt uppdrag?

Tillåt mig att vara ert stöd i er svåra stund!

Mina bästa råd

Var inte rädd för att ta hjälp

Ge dig själv tid att sörja

Bli inte stressad av situationen – vi löser allt tillsammans.

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.