Hem / Linda Eriksson
Bild på Linda Eriksson

Linda Eriksson

Begravningsrådgivare & Boutredare

4.9 i genomsnitt. (37 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag kommer ursprungligen från Åland, och tillbringar fortfarande mycket tid där, i lugnet med familj och vänner. Jag älskar natur, djur och att odla, vilket är ett ganska nytt intresse. Största delen bor jag i Solna, och även här trivs jag fantastiskt bra. Hemmakvällar med nära och kära trivs jag bäst med. Jag har tidigare arbetat i service och restaurangbranschen större delen av mitt arbetsliv.

Därför blev jag rådgivare

Jag har alltid älskat att arbeta med människor, och  letade efter ett sätt att göra det på ett mer meningsfullt sätt. Har av egna erfarenheter upptäckt hur viktig en begravningsrådgivare är, och kände att jag vill vara den personen. Att få hjälpa och stötta i en av de svåraste och viktigaste händelserna i någons liv känns viktigt och fint för mig.

Mina bästa råd

  • Stressa inte, försök att inte ta några snabba beslut, jag finns här för att hjälpa dig, vi går igenom allting tillsammans.
  • Prata med andra anhöriga, ni kanske redan vet mycket om hur den avlidne skulle vilja ha det, detta kommer vara ett minne för livet.

Snabb återkoppling, goda råd ,väldigt proffsig och vänlig.

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Juni 2021

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Bouppteckning

Januari 2021

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Arvskifte

Juni 2021

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.