Hem / Santiago Ribergsee
Bild på Santiago Ribergsee

Santiago Ribergsee

Begravningsrådgivare

4.8 i genomsnitt. (44 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har genom min 30 åriga ”yrkeskarriär” förstått att min förmåga att lyssna till och se de människor jag möter är det absolut viktigaste för ett lyckat samarbete. Min yrkeserfarenhet är projektledning, försäljningschef, verksamhetschef och idag egenföretagare som kvalitets- och managementkonsult. Noggrannhet, kommunikation och att hålla hög kvalitet är naturliga kvaliteter för mig. 

Jag är adopterad från Chile, uppvuxen i Uppsala och jag har bott i Stockholm/Sigtuna under hela mitt vuxna liv. Resor, friluftsliv, djur och natur tillsammans med min passion som fotograf är näring för mig. Meditation och yoga är återhämtning och vila och självklart är jag, mina vänner, anhöriga, sambo och barn helheten av mitt liv.

Därför blev jag rådgivare

Att jag får finnas till hjälp och skapa en personlig och respektfull atmosfär för dig och dina nära och kära under denna svåra tid känns viktigt för mig. Jag strävar efter att skapa ett minnesvärt avsked som hedrar Er anhörig på bästa möjliga sätt.

Jag är här för att lyssna på dina behov och önskemål, och tillsammans kommer vi att planera och genomföra en vacker ceremoni som speglar Er anhörigs liv och personlighet på ett respektfullt och kärleksfullt sätt.

Du är inte ensam i denna process, jag kommer att finnas vid din sida hela vägen och stötta dig i alla beslut och val som behöver göras. Min främsta målsättning är att underlätta för dig och din familj så att ni kan fokusera på att bearbeta er sorg och minnas Er anhörig på ett vackert sätt.

Med ödmjukhet och empati kommer jag att göra mitt yttersta för att ge Er en trygg och professionell service som kommer att underlätta för Er genom denna svåra period. 

Tillsammans skapar vi ett vilsamt, fint och minnesvärt avsked som ni kan bära med Er i era hjärtan för alltid.

Mina bästa råd

Att fråga många frågor och kommunicera öppet och ärligt är verkligen viktigt i en sådan känslomässigt laddad process som att sörja och hantera en förlust. 

Att uppfylla den avlidnes önskningar, var fri i Era egna önskemål och vara tillmötesgående mot varandra är också mycket viktigt i denna process samt för att skapa en respektfull och ett helande avslut.

Att vara närvarande i sorgen och ge den utrymme är också nödvändigt för att kunna bearbeta och gå vidare, sorg är en process och inte ett tillstånd så lita på och acceptera processen.

Jag tror att vi hedrar de som vi har förlorat, med de tårarna som vi gråter, med smärtan vi känner, med den reaktion vi har för deras död. Jag tror att förändringen som vi skapar och människorna som vi inspirerar och människorna vi bestämmer oss för att hjälpa, för smärtan som vi har känt, är hur vi hedrar de döda.

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

BEGRAVNINGSRÅDGIVARE

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.