Hem / Sara Janmyr
Bild på Sara Janmyr

Sara Janmyr

5 i genomsnitt. (6 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har min yrkesbakgrund i olika ledande positioner i framför allt den privata IT-världen, men även som chef inom projektledning i den publika sektorn. 

Jag har lång erfarenhet som egenföretagre och arbete med klienter som på olika sätt befinner sig i förändring, som certifierad ICF coach, mentor och företagsrådgivare.  

Det har alltid varit min passion och drivkraft att inspirera, utmana och stötta andra att utvecklas och finna sin egen väg, oavsett om det är på det personliga planet, i grupp eller i nystartade bolag. Jag praktiserar yoga sedan mer än 20 år och är idag yogainstruktör.

Jag fyller själv på med energi genom att umgås med familjen och vänner, resa och uppleva nya äventyr och jag älskar att vara aktiv och allra helst utomhus, antingen till fots, till häst eller på skidor. Jag har bott utomlands med familjen och upplever gärna nya kulturer.

Jag bor men min man och våra två västgötaspetsar mellan Malmö och Lund, men vi spenderar gärna delar av vår tid i Småland där vi har en stuga vid Bolmen. Vi har två utflugna barn.

 

Därför blev jag rådgivare

Jag blev rådgivare då det känns både meningsfullt och värdefullt för mig att konkret kunna hjälpa och göra skillnad i en annan människas liv. I min roll som rådgivare drar jag nytta av min gedigna erfarenhet av projektledning och kan tryggt avlasta dig med allt det praktiska som trots allt behöver göras, i en ofta svår och omtumlande tid, så att du kan få tid och andrum att ta in och hantera den nya situationen.

Med egna erfarenheter av sorg och vana från mitt arbete att coacha och stötta människor i förändring, möter jag dig med stor lyhördhet och ödmjukhet i att vi kan påverkas och hantera förlust olika. Vi kan också ha kommit olika långt i vår sorgprocess och vara i behov av olika stöd.

Jag finns som ett stöd längs vägen, tillsammans ser vi till att ni kan skapa ett fint avslut så som ni önskar ha det.

Som boutredare hjälper jag er även med bouppteckning om så önskas.

 

Mina bästa råd

  • Tillåt dig att känna de känslor du känner - oavsett vilka de är
  • Ge dig själv tid att ta in det som hänt - sorg har sin egen gång 
  • Ta emot hjälp och fråga om du undrar något - ta inga förhastade beslut
  • Skapa ett avslut så som du och den avlidne vill ha det - inte som "det borde vara" 

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.