Susanne Eklöf

Susanne Eklöfs omdömen

Bakgrund

Som uppvuxen och boende i Stockholmsområdet i hela mitt liv känner jag min stad väl och älskar den som en av världens vackraste platser. När jag inte befinner mig i Stockholm återfinns jag oftast i stugan i Roslagen – även det ett favoritställe. Trivs som bäst med familj, vänner och katter runt omkring mig men uppskattar också lugnet i skogen eller stunden i en vacker kyrka.

Jag är certifierad coach och har arbetat med kommunikationsfrågor i hela mitt liv. Åren som kommunikationschef i olika branscher gav mig bred erfarenhet av möten med människor i varierade situationer. Det har gett mig insikten att möten, såväl fysiska som telefon- och videomöten, och ett äkta intresse för personen du möter är något av det viktigaste i våra liv.

Därför blev jag rådgivare

Rådgivarrollen passar mig eftersom jag tycker om möten med människor och har gedigen erfarenhet av att coacha i perioder av förändringar i livet.

Mina bästa råd

  • Begravningar behöver inte vara på ett visst sätt. Våga ta ut svängarna. Tänk på vilka behov du har av ett avsked och vilka önskningar den avlidne hade.
  • Låt mig avlasta dig och hjälpa dig i en svår tid. Med era personliga minnen och mina praktiska erfarenheter skapar vi en ceremoni att minnas.
  • Ta den tid som behövs. Jag hjälper dig att se vad som behöver prioriteras och i vilken ordning allt sker. Kom i håg, ett steg i taget.

Språk

Svenska och engelska