Hem / Susanne Eklöf
Bild på Susanne Eklöf

Susanne Eklöf

Begravningsrådgivare, Officiant & Boutredare

5 i genomsnitt. (73 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag bor och är verksam i Stockholmsområdet. När jag inte befinner mig i Stockholm återfinns jag oftast i stugan i Roslagen –  ett favoritställe. Jag trivs som bäst med familj, vänner och katter runt omkring mig men uppskattar också lugnet i skogen eller stunden i en vacker kyrka.

Jag är certifierad coach och har arbetat med kommunikationsfrågor i hela mitt liv. Åren som kommunikationschef i olika branscher gav mig bred erfarenhet av möten med människor i varierade situationer. Det har gett mig insikten att möten, såväl fysiska som telefon- och videomöten, och ett äkta intresse för personen du möter är något av det viktigaste i våra liv.

Därför blev jag rådgivare

Rådgivarrollen passar mig eftersom jag tycker om möten med människor och har gedigen erfarenhet av att coacha i perioder av förändringar i livet.

Mina bästa råd

  • Begravningar behöver inte vara på ett visst sätt. Våga ta ut svängarna. Tänk på vilka behov du har av ett avsked och vilka önskningar den avlidne hade.
  • Låt mig avlasta dig och hjälpa dig i en svår tid. Med era personliga minnen och mina praktiska erfarenheter skapar vi en ceremoni att minnas.
  • Ta den tid som behövs. Jag hjälper dig att se vad som behöver prioriteras och i vilken ordning allt sker. Kom i håg, ett steg i taget.

Susanne Eklöf är lyhörd, underbar att ha att göra med och gjorde ett fantastiskt arbete.

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Bouppteckning

Juni 2020

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Arvskifte

Juni 2021

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Borgerlig officiant

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.