Hem / Susanne Wihlborg
Bild på Susanne Wihlborg

Susanne Wihlborg

4.79 i genomsnitt. (24 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska engelska

Pris 20 min 600 kr, 45 min 1 100 kr och 70 min 1 600 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har drivit eget hälsoföretag i många år, där jag erbjudit företagsmassage, yoga, träning, coaching och resor med yoga och mental träning. Jag har även lång erfarenhet av hotell- & restaurangbranschen och har alltid tyckt om att arbeta med människor. Jag uppskattar arbetsmiljöer som ger möjlighet till nya möten.

Jag tycker om att träna och röra på mig och spenderar mycket tid i naturen med familj, vänner och min hund.

Bor i Vendelsö söder om Stockholm, uppvuxen i Värmland och har bott en kort tid i England. Jag tycker om resor men nuförtiden är det inte lika mycket till andra länder som tidigare. Oftast går resan till vår mysiga fjällstuga i Härjedalen.   

Därför blev jag rådgivare

Som samtalscoach har jag mött många människor som befunnit sig i sorg av olika anledningar. Och då upptäckt att det ofta finns starka hinder för att prata om sorgen, rädsla för att gråta eller inte kunna hantera sin sorg. Men sorg är en naturlig del av livet och vi reagerar olika - inget är fel. Och framförallt är det naturligt att sörja.

Det är ett stort förtroendet att få finnas till hands för anhöriga och ordna med ett vackert minnesvärt avsked. Jag valde att bli rådgivare av just den anledningen - att få göra skillnad, på riktigt.

Mina bästa råd

En begravningsceremoni är lika mycket till för er som anhöriga som för den som avlidit - ceremonin är er stund.

Våga fråga. Ingen fråga är dum eller fel och det är lätt att glömma vad som sagts, när tankarna är på annat håll.

Ta beslut i lugn och ro.

Berätta era önskemål för mig, hur ni vill ha det och vad som är viktigt för er.

Fint och vägledande bemötande.

Bakgrund

Jag har drivit eget hälsoföretag i många år, där jag erbjudit samtalsterapi och coaching, yoga, meditation, stresshantering, träning, och resor till Mallorca och Portugal med yoga och mental träning. Jag är styrelseledamot i Haninge Kvinnojour som stödjer kvinnor som utsatts för våld. Vi arbetar också förebyggande genom att utbilda, informera och skapa opinion kring våldet mot kvinnor och flickor.

Som samtalscoach har jag mött många människor som befunnit sig i sorg av olika anledningar eller känt att det skaver inom något område i livet. Flera av mina klienter har känt starka hinder för att prata om sorg, haft rädsla för att gråta eller för att inte kunna hantera sina känslor. Många känner stress, ångest, smärta i kroppen och skuldbelägger sig själva som ett resultat av att ha stoppat undan obehaget.

När vi sätter ord på det vi känner, lättar vi på trycket och ger oss själva en möjlighet att sortera ut vad det handlar om - egentligen. Vi ger också oss själva en möjlighet att skapa nya strategier för att hantera obehaget vi känner. 

Mitt uppdrag som samtalscoach är att stötta dig så att du skapar de strategier du behöver för att leda dig själv i den riktning som är viktig för dig.

Ex på vad jag hjälpt mina klienter med:

Ångest, oro, stress, fysisk smärta, trauma, rädslor, fobier, sorg, övergrepp.

Därför blev jag rådgivare

Om vi alla lättar på trycket ibland och ger oss möjligheten att reflektera över samt hantera det som skaver, ger vi oss själva chansen att gå vidare utan tunga mentala ryggsäckar att bära. Då kan vi också finnas där för andra när de behöver. För mig är det vad samtalsterapi handlar om - att lyssna och finnas där för den som behöver. Att göra skillnad - på riktigt.

Mina bästa råd

Lita på dig själv och dina förmågor.

Oavsett vad du tror att du är - är du alltid mer än det.

Det finns inget facit för hur du ska reagera.

Kropp och sinne ingår i samma system.

Fråga dig själv - Vad är viktigt på riktigt?

Lyssna bortom orden

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.