Hem / Suzanne Sparre
Bild på Suzanne Sparre

Suzanne Sparre

Begravningsrådgivare och borglig officiant

4.9 i genomsnitt. (11 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Mitt val att bli begravningsrådgivare grundar sig i min inneboende önskan att hjälpa och stödja människor i deras mest sårbara stunder. Jag har alltid funnit stor tillfredsställelse i att vara där för andra, och jag inser att inget ögonblick är mer ömtåligt än när någon förlorar en nära och kär person. Därför har jag alltid känt en djup respekt för den viktiga roll som begravningsrådgivare spelar i att erbjuda stöd och lindra den smärta som anhöriga upplever.

 

Därför blev jag rådgivare

När känslorna blir överväldigande och tunga, kan ni lita på mig för att hålla utrymme och förståelsen som behövs. Jag erbjuder stabilitet och lugn i en tid av kaos och sorg, och jag är här för att stödja er i varje steg av begravningsprocessen. Mitt arbete som begravningsrådgivare är en passion och ett kall att vara där för er när ni behöver det som mest.

Mina bästa råd

Min kompetens som begravningsrådgivare omfattar både det praktiska och det emotionella. Jag har den praktiska kunskapen och erfarenheten som krävs för att organisera och genomföra en begravning på ett värdigt och respektfullt sätt. Men jag är också väl medveten om att sorg är en komplex och individuell upplevelse. Därför är jag stolt över min förmåga att skapa en trygg och stödjande miljö där människor kan uttrycka sina känslor och bearbeta sin sorg.

Var dag ovan jord är en bra dag, så ta hand om den

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Borgerlig officiant

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.