Hem / Tina Skoog
Bild på Tina Skoog

Tina Skoog

Begravningsrådgivare

4.8 i genomsnitt. (65 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Arbetat i mediebranschen som grafiker och produktionsansvarig sedan 90-talet med många stora tidningar. Startade eget företag inom annons- och grafisk produktion 2019. Älskar formgivning och dagspress men även administration och projektledning.

Bor i villa i förorten med min man, har fyra utflugna barn. Hemma finns en aningen folkilsken katt och ibland en lånehund. Tränar, umgås med familj och vänner, älskar teater och film och att måla.

Därför blev jag rådgivare

Jag vill arbeta med någonting av värde och är ödmjuk inför livet och det som kommer efter. Vill hjälpa medmänniskor i en svår stund genom att ordna begravningen till en fin, minnesvärd stund.

Mina bästa råd

Hedra den avlidna med att hylla hens liv! Skapa en begravning som är med den avlidnes önskan i fokus men förgyll med det ni personligen önskar.

Fråga på, stort som smått, och fråga igen. En begravning är en process som innefattar många delar och det är lätt att missa eller inte kunna ta in all information på en gång, speciellt när du befinner dig i sorg. Då finns jag här för dig.

Hylla och hedra det här livet och det som komma skall.

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Oktober 2020

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.