0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Om Lavendla / Våra rådgivare

Våra rådgivare

Ditt avsked, dina önskemål. Det är viktigt att det känns rätt. När du berättar hur du vill säga hejdå lyssnar vi därför in och utgår från vad du behöver för att få ett så meningsfullt farväl som möjligt. Få så lite eller mycket stöd du vill, givetvis på din ort och på det sätt du föredrar.

Lavendla rådgivare

Din närmaste rådgivare

Du finner våra lyhörda rådgivare i hela Sverige, även där du bor. Få personlig rådgivning på dina villkor och omsorgsfull hjälp med att förverkliga avskedet du önskar. Hitta din lokala rådgivare.

Lavendlas Mia Schubert i samtal

Sveriges nöjdaste anhöriga

Ditt förtroende betyder allt för oss. Därför får anhöriga bedöma vår insats så att vi blir ännu bättre på att hjälpa dig. I dag har vi Sveriges nöjdaste anhöriga, enligt Trustpilot. Se våra omdömen.


Lär känna oss bättre

Maria, Nina och Pia berättar om arbetet som rådgivare på Lavendla.

Maria Schubert, rådgivare

Trygghet är viktigt, och det är precis det Maria vill att du ska känna när ni hjälps åt med det praktiska kring begravningen.

Nina Klose, rådgivare och officiant

Nina tar reda på vad du behöver så att hon kan avlasta dig. Det gör att du kan fokusera på att vara anhörig och sörjande.

Pia Cronhag, jurist och rådgivare

Din specifika situation är den främsta utgångspunkten när du får juridisk rådgivning av Pia.


Vill du ha hjälp att välja rådgivare?

Kontakta vår support så hjälper vi dig vidare


Möt våra rådgivare


Det finns en utbredd missuppfattning om att begravningar måste vara mörka, tunga och sorgliga. Givetvis är förlusten av en älskad närstående oerhört sorglig men många begravningar är ljusa och vackra kärleksförklaringar.

Nina Klose, Rådgivare och Borgerlig officiant
nina klose begravningsrådgivare på lavendla

Din lokala rådgivare

All rådgivning hittar du på samma plats – nära dig.

Låt kärleken leva vidare

På våra minnessidor delar släkt och vänner med sig av personliga minnen i form av hälsningar, bilder och filmer. Här finns också annonser, anmälan till minnesstund, livesändning av ceremonin, blommor och mycket mer.

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Hjälpguider som kanske intresserar dig

Lavendlas Mia Schubert i samtal

Planera begravning

Vi är mycket medvetna om att det kan vara jobbigt att planera en begravning. Just därför vill vi underlätta för dig genom att dela med oss av våra erfarenheter.

Tända stearinljus

Begravningsceremoni

Begravningsceremonin kan utformas på många olika vis. Den är ett fint sätt att hedra den avlidnes minne, samtidigt som du ges möjligheten till ett sista farväl.

Bodelning under aktenskap

Checklista vid dödsfall

När någon avlider är det många praktiska saker som bör ordnas. För att underlätta för dig har vi gjort en checklista med allt du behöver tänka på vid begravning.