Rännelanda kyrka Foto: Rännelanda-Lerdal

Rännelanda kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)

Rännelanda kyrka i Färgelanda

Rännelanda kyrka tillhör Rännelanda-Lerdals församling och ligger i Färgelanda

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Rännelanda kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-11-21
En av de sista Dalslandskyrkorna som jag besökte, den ligger något vid sidan av allfarvägen. Det breda tornet är från 1943-44 medan kyrkan i övrigt byggdes 1773. Inne i kyrkan finns några medeltida träskulpturer och förstås en medeltida dopfunt - nästan alla Dalslands medeltida dopfuntar är bevarade och används än i dag. Kyrkorna i denna del av Dalsland liknar mer grannsocknarnas i Göteborgs stift.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.