Foto: simn1204
Brämaregårdens kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Brämaregårdens kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Brämaregårdens kyrka
  2. Brämaregårdens kyrka

Brämaregårdens kyrka

2.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Brämaregårdens kyrka i Göteborg

Din historia. Dina drömmar.
Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare.
Tillsammans är vi mycket mer!

Brämaregårdens kyrka tillhör Lundby församling och ligger i Göteborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Brämaregårdens kyrka

2.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Agneta Dersen
Agneta Dersen 2016-05-17
Var på en underbar konsert med Daniel Lemma, men blev både förvånad och lite irreterad att prästen sa till att det inte fick förekomma applåder efter sångerna utan bar i slutet av gudtjänsten. I slutet reste sig prästen och hennes medhjälpare och började klappa i händerna och då fick även församlingen göra detta. Mycket märkligt. Jag vill klappa mina händer efter mitt eget tycke inte för att prästen skall tala om för mig att nu är det Ok. Kommer inte att gå tillbaka till denna kyrka .
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.