Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Joakim Mattisson
Foto: Joakim Mattisson
Foto: Joakim Mattisson
Foto: Stefan Leonardsson

Säve kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Säve kyrka tillhör Tuve-Säve församling och ligger i Göteborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Säve kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Joakim Mattisson 2012-06-13
Säve kyrka i sten och trä, plus en fasanfull skorsten
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson 2011-05-08
Orgel: 1853 Bröderna Söderling, och från den är fasaden och fasadpiporna kvar. Detta instrument innehöll 10 stämmor, varav 8 fortfarande finns kvar. 1934 byggdes orgeln om av Magnusson och utökades 1987 gjordes den senaste ombyggnaden av Grönvall. Orgeln har sedan dess 20 stämmor fördelade på två manualer och pedal. 2008 gjordes ett mer omfattande underhåll av Bergenblad & Jonsson, då en stämma byttes i svällverket, fläkten byttes, lufttrycket höjdes och pipverket till vissa delar bearbetades och omintonerades.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette