Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Landa kyrka Foto: Barbro Thörn
Landa kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Landa kyrka
  2. Landa kyrka

Landa kyrka

4.3 i snittbetyg (6st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Landa kyrka i Kungsbacka

Telefon – 0340 740 500
Telefontid mån-tis & tors-fre kl 9.30-10.30.
Övrig tid svarar vi om möjligt.
Expeditionen ligger på Stenviksvägen 13 i Åsa

Landa kyrka tillhör Löftadalens pastorat och ligger i Kungsbacka

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • Handikappanpassad byggnad
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Landa kyrka

4.3 i snittbetyg (6st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Gunnel Lindskoog
Gunnel Lindskoog 2015-09-23
Kyrkan är sommartid öppen som vägkyrka. Läs på församlingens hemsida www.löftadalen.se när det är gudstjänster och musikgudstjänster mm
Läs mer Läs mindre
Joakim Mattisson
Joakim Mattisson 2012-10-30
Fina takmålningar i denna 1200-tals kyrka.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-10-04
Landa var länge ansedd som en ´vanlig´ och oansenlig kyrka. Men när de medeltida väggmålningarna upptäcktes 2001 så har det blivit en av de mest intressanta i Halland.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-09-22
Orgel 1920: En piporgel byggs. 1959: Omdisponering av Magnussons orgelbyggeri, Göteborg, till en halvmekanisk orgel med 11 stämmor fördelade på två manualer och pedal. 1981: Ombyggnad bakom befintlig fasad av Tostareds kyrkorgelfabrik, Tostared. 1990-talet: Orgeln omtoneras och får en starkare klang, bland annat genom att huvudverkets Principal och Oktava görs stabilare och kraftigare. Alla arbeten och stämningar under åren utförs av Tostareds kyrkorgelfabrik.
Läs mer Läs mindre
Mikael Hallberg
Mikael Hallberg 2010-05-17
Landa kyrka restaurerades 2001. Under arbetet upptäcktes tidigare okända väggmålningar som man lät finnas kvar. Målningarna gör interiören spännande - på håll verkar väggarnas puts ha lossnat, men vid en närmare titt syns de vackra bilderna med nytestamentliga motiv. Landa kyrka är vägkyrka sommartid.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-05-17
Mycket trevlig liten kyrka med vackra takmålningar och ett predikstolstak med tre identifierbara kungliga monogram: Gustav V , Karl XII och Gustav IV Adolf.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.