Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Jämshögs kyrka Foto: Barbro Thörn
Jämshögs kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Jämshögs kyrka
  2. Jämshögs kyrka

Jämshögs kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Jämshögs kyrka i Olofström

Jämshögs kyrka tillhör Jämshögs församling och ligger i Olofström

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 300 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett

Visa stor karta

Omdömen för Jämshögs kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Mats Sjögren
Mats Sjögren 2013-06-01
Ligger underbart, med ett vackert torn. Speciellt om man tar backen upp mot folkhögskolan får man en vacker vy över nejden och kyrkan.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-10-28
1803 brann kyrkan ner och 1804 godkändes Olof Samuel Tempelmans ritning till den nya kyrkan. !832-33 utvidgades kyrkan och då tillkom det rum vid långhusets norra mur som ´ett uppehållsrum för kvinnokönet vid kyrkotagningar och barndop´. Detta ´Gudmorshus´ är unikt i Sverige. Ovanför dess ingång finns två skulpturer; Moses och Johannes, från en gammal altaruppsats. Altartavlan är målad av Carl Strömberg 1839 och predikstolen är också från 1830-talet. Egentligen tre stjärnor, men pga ´Gudmorshuset´ ger jag en extra.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.