Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki

Flatö kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Flatö kyrka tillhör Morlanda församling och ligger i Orust

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 175 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Flatö kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Tom Wollecki 2012-04-05
Flatö kyrka invigdes 14 augusti 1928 av prosten Rehnberg. Kyrkan har ritats av Sigfrid Ericson. Flatö kyrka är en typkyrka i tidstypisk 20-talsklassicistisk stil - ljus, enkel och ändamålsenlig. Altartavlan är också ritad av Sigfrid Ericson. I dag används kyrkan inte under vinterhalvåret, utom för dop, vigslar och begravningar. Kyrkan var vid mitt besök 29 juli-2011 stängd. Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=763095
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette