Foto: Barbro Thörn
Foto: akejohan
Foto: akejohan

Gråträsks kapell

3.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Gråträsks kapell tillhör Piteå församling och ligger i Piteå

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Gråträsks kapell

3.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

akejohan 2014-08-30
Det nuvarande kapellet i Gråträsk är en rekonstruktion från 1933. Arkitekt var Sven Brandel. Det ursprungliga kapellet uppfördes på 1600-talet.
Läs mer Läs mindre
matlagmatlag 2009-05-29
Ett besök är ett måste om man är i närheten c
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2009-05-27
Ett förtjusande litet kapell som ursprungligen byggdes på 1600-talet. Återuppbyggt 1933-34. Tyvärr har man fått fuktskador, hoppas att man har lyckats åtgärda detta för kapellet är trevligt och värt att bevara.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Maria Schubert
Läs mer om Maria
Susiette Demant
Läs mer om Susiette