Rosviks kyrka Foto: Norrfjärdens församling

Rosviks kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Rosviks kyrka i Piteå

Rosviks kyrka tillhör Norrfjärdens församling och ligger i Piteå

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Rosviks kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Akustikalikus
Akustikalikus 2019-02-22
Rosviks kyrka kan ge ett skralt första intryck men levererar mer än en kanske tror. Kyrkosalens interiör är delvis träklädd och delvis av tegel. Den är inte särdeles stor. Trots detta är akustiken långt bättre än vad många större träkyrkor medger. När besökarna bänkat sig är dock skillnaden stor gentemot den tomma kyrkosalen, inte så mycket ljudmässigt som textmässigt. Förstärkning är att föredra för att få en bra förmedling till besökarna, om än ljudet i övrigt når fram. Om kyrkan är välfylld påverkas ljudet exponentiellt mer än vid normal besöksgrad.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-08-15
En tiostämmig orgel från Grönlunds Orgelbyggeri, Gammelstad togs i bruk 1988.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.