Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Stefan Leonardsson

Bredåkra kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Bredåkra kyrka tillhör Ronneby pastorat och ligger i Ronneby

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Bredåkra kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2018-07-06
Enkel och smakfull med modern inredning, altartavlan av Tor Hörlin från 1939 och en modern dopfunt av ronnebykonstnären W Gieseke.
Läs mer Läs mindre
Mats Sjögren 2013-01-02
Begravningskyrka, byggd vid den nu 150-åriga gravplatsen utanför Ronneby som avlöste kyrkogården vid Heliga Kors Kyrka i Ronneby. Byggd samtidigt som Saxemara och Kallinge kyrkor, ritad av samme arkiteket, Herbet Kockum. Alla tre kyrkorna påbörjades 1936 och invigdes 1939.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson 2011-05-03
Orgel: Johannes Künkel orgelverkstad AB, 1981. 15 stämmor.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anneli Schnell
Läs mer om Anneli
maria schubert lavendla
Maria Schubert
Läs mer om Maria