Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Kiviks kapell Foto: Tom Wollecki
Kiviks kapell Foto: Tom Wollecki
  1. Kiviks kapell
  2. Kiviks kapell

Kiviks kapell

2.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kiviks kapell i Simrishamn

Kiviks kapell tillhör Kiviks församling och ligger i Simrishamn

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 100 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Kiviks kapell

2.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
EnMats
EnMats 2019-08-27
En ganska tråkig byggnad. Träpanel på fasaden med putsad sockel. Den flammiga sockel uppvisar både sättsprickor och krympspsrickor. Träfönstren i behov av underhåll
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2015-10-04
Kiviks kapell vid vägen mellan Kivik och Vitemölla byggdes av skänkt virke och ideella krafter och invigdes 8 juni 1941 och är byggt i trä. Klockstapeln tillkom 1946, och 1947 kom kyrkklockan på plats. Sommartid infaller olika arrangemang från 1 maj till sista september. Musikkvällar, föreläsningsaftnar och gudstjänster är det i stort sett varje vecka under den perioden. Max 100 personer får vistas i kapellet som vid mitt besök var stängt.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.