Foto: akejohan
Foto: Benny Hansen
Foto: Benny Hansen
Simris kyrka Foto: Johan Bredenberg
Simris kyrka Foto: Johan Bredenberg
  1. Simris kyrka
  2. Simris kyrka

Simris kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Simris kyrka i Simrishamn

Simris kyrka tillhör Simrishamns pastorat och ligger i Simrishamn

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 160 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Simris kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
EnMats
EnMats 2017-09-25
Typisk skånsk kyrka med trappstegsgavlar. Fasadputsen utan synliga putsskador. Svarta partier av mögelpåväxt eller luftföroreningar. Kyrkan stängd vid besöket
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-11-26
Simris kyrka uppfördes på 1100-talet i romansk stil med absidkor. I kyrkans kor finns 1400-talsmålningar. Kyrkans långhus byggdes om 1905. Vid kyrkan finns två mycket sevärda runstenar - DR 344 och DR 345. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.