Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Skallmeja kyrka Foto: Barbro Thörn
Skallmeja kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Skallmeja kyrka
  2. Skallmeja kyrka

Skallmeja kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Skallmeja kyrka i Skara

Skallmeja kyrka tillhör Ardala församling och ligger i Skara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 310 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Skallmeja kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2019-12-21
En ljus och trevlig kyrka! Men det finns lite info om den gamla kyrkan. Jag var här idag på återbesök. Kyrkan var öppen.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2012-02-03
Kyrkan invigdes 8 nov 1868 och är belägen på samma plats som den tidigare. Några få inventarier från den gamla kyrkan finns bevarade; dopfunten, timglaset, triumfkrucifixet och altaruppsatsen från 1700-talet bl.a. Interiören är stilren och smakfull och f. landsantikvarien Gunnar Ullenius ska ha uttryckt sig mycket gillande om altaret med sin inramning. Enl. kyrkans häfte är nuvarande orgeln från 1925 och den försågs med el. bälgdrift 1948.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.