Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Edsvära kyrka Foto: Barbro Thörn
Edsvära kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Edsvära kyrka
  2. Edsvära kyrka

Edsvära kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Edsvära kyrka i Vara

Edsvära kyrka tillhör Varabygdens församling och ligger i Vara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 250 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Edsvära kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2016-02-07
En stor och ljus kyrka. Jag vill sätta ett lite extra plus för en stor och bra läktare att gå på. Roligt att man har sparat en liten målning bakom orgeln.
Läs mer Läs mindre
Stig Andersson 2
Stig Andersson 2 2016-02-02
En ståtlig kyrka med vacker tornspira reser sig på högt belägen kullen i västgötabygden som lockade mig till ett besök och ta några bilder till kyrkokartan. Dessa vitkalkade fasader far oftast illa av naturens fuktiga miljö och därtill kraftiga vindar som sveper över slätterna och sätter sina fula spår på svåråtkomliga ställen liksom på denna kyrkas höga torn.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2011-01-08
Byggd 1859 och är typisk för tiden. Mycket vackert läge på en höjd i lantlig idyll. Det finns inte många äldre inventarier i behåll, den gamla altaruppsatsen har man på foto som fem tavlor under läktaren. Den finns numera på muséet i Skara. En vacker kormatta och en dopbonad, den senare komponerad av Kerstin Persson, textilkonstnär. Ett stort tack till vaktmästare Jerker som såg till att vi kom in i både Edsvära och Fyrunga kyrkor!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.