Foto: Barbro Thörn
Foto: akejohan
Foto: akejohan
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Barbro Thörn

Kärrbo kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)

Beskrivning

Kärrbo kyrka tillhör Västerås pastorat och ligger i Västerås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Kärrbo kyrka

3.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

EnMats 2019-08-07
Gråvit grovputsad fasad som har ett stort antal skador. Dags för en fasadrenovering?
Läs mer Läs mindre
akejohan 2013-05-26
Den medeltida kyrkan i Kärrbo uppfördes troligtvis på 1200-talet. Kyrkan fick sina valv i mitten av 1400-talet. I kyrkan finns ett medeltida altarskåp från Lübeck.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2010-03-07
Ett vackert och välgjort altarskåp med ett runt målat fönster ovanför drar blickarna till sig. Så gör också den gamla bastanta och med konstfärdigt smide smyckade ekdörren.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anna-Karin Bengtsson
Läs mer om Anna-Karin
Katarina Andersson
Läs mer om Katarina