Foto: Barbro Thörn
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Barbro Thörn

Tillberga kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)

Beskrivning

Tillberga kyrka tillhör Västerås pastorat och ligger i Västerås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Tillberga kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2020-02-17
Vid restaureringen 1954 tillkom de tre glasmålningarna i korfönstren, komponerade av Gunnar Torhamn och den mycket vackra träskulpturen ´Mor och barn´, skuren i lind av Gunnar Täljare. Utöver detta fanns sedan tidigare den magnifika predikstolen, ett verk av den s.k. Fläckebomästaren, Erik Nilsson. Daterad genom inskrift till 1679
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Anna-Karin Bengtsson
Läs mer om Anna-Karin
Katarina Andersson
Läs mer om Katarina