0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Begravning / Typer av begravningar / Skräddarsydda behov

Begravning

Skräddarsydda behov

Förväntar ni er över 100 gäster på begravningen? Eller är ni i behov av högsta sekretess? Lavendla erbjuder skräddarsydda lösningar, för er som har behov utöver det vanliga.

Våra mest erfarna rådgivare hjälper er

I vissa fall kräver en begravning särskilda förberedelser. Kanske väntas många gäster komma till begravningen? Ni har behov att hålla högsta sekretess? Eller kanske är det ett kärt barn som avlidit.

Lavendla är vana att hantera begravningar av väldigt olika karaktär. Allt från kända artister till familjer eller anhöriga som är särskilt utsatta eller kanske till och med har en hotbild mot sig.

Om det exempelvis är 200 gäster som väntas komma, så rekommenderar Lavendla att ha 4 ceremonivärdar på plats, som tillsammans koordinerar ingång till kyrka/kapell, avsked vid kista/urna, och utgång samt efterföljande minnesstund. Det är inte något en ensam ceremonivärd kan göra på ett professionellt och personligt sätt.

Vi anpassar dialog och utformning

Från Lavendlas sida innebär detta att dialogen mellan er och oss, samt utformningen av begravningen skräddarsys helt utifrån era särskilda behov. Vi har flera rådgivare som har erfarenhet av att hantera sådana situationer, och vi vill självklart tillmötesgå dessa.

För att du ska få hjälp av den mest lämpliga rådgivaren, maila in till Lavendla här, och beskriv era behov. Så hittar vi en rådgivare som passar just er.

Hittade Lavendla på nätet, tyckte att deras upplägg tilltalade mig. Att kunna sitta i hemmiljö med tända ljus och Lavendla kommer hem blev mycket mer personligt och kontakten längs hela vägen fram till begravningen var fantastisk.

Charlotte