rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Eda

Kontakta oss

Lavendla Begravningsbyrå Eda – Tryggt, Enkelt och Prisvärt

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Eda. Vi vet att det kan vara jobbigt att ordna begravning i en tid av stor sorg. Vi tycker därför det är viktigt att man i en trygg miljö har möjlighet att gå igenom de alternativ som finns, utan att känna tidspress. Därför har vi gjort det möjligt att, i lugn och ro, planera och boka begravningen online hemifrån, utöver möjligheten till ett hembesök hemma hos er eller annan plats där ni vill träffa oss. Ingen tidspress och ingen oro för att uttrycka sorg inför främmande människor.

Om du hellre önskar, tar vi emot er på telefon och hjälper er genom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Eda finns inga dumma frågor. Välkommen att kontakta oss när ni behöver vår hjälp.

Kontakta oss

Ring oss på 0571 - 18 27 02 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med begravning i Eda

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Eda

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Eda

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Eda

Vi på Lavendla begravningsbyrå Eda hjälper er ordna en fin kyrklig begravning. Följande kyrkor ligger i Eda kommun:

Eda kyrka, Järnskogs kyrka, Köla kyrka, Skillingmarks kyrka och Åmotsfors kyrka.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Eda

Lavendla begravningsbyrå Eda hjälper er som önskar att ordna en minnesvärd borgerlig begravning. Följande kapell ligger i Eda kommun:

Lersjöns kapell

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Behöver ni hjälp med gravsättning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Eda självklart till. Följande gravplatser ligger i Eda kommun:

Eda kyrkogård, Järnskogs kyrkogård, Köla kyrkogård, Skillingmarks kyrkogård och Åmotfors kyrkogård.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre