Hem / Skapa minnessida

Skapa minnessida

Ett minne för livet

Tillsammans med släkt och vänner samlar ni hälsningar, bilder och filmer som ett vackert minne för framtiden. Det blir ett fint underlag, som ni senare kan göra en minnesbok av om ni vill. Det är också möjligt att starta en insamling till en valfri fond för välgörande ändamål. Eller om ni önskar, livesända en ceremoni direkt på minnessidan.

bildspel

Bildspel

På minnessidan skapar vi automatiskt ett bildspel, när antalet uppladdade bilder är 5 eller fler. Bildspelet är ett uppskattat inslag på minnesstunden och skapar många minnesvärda samtalsämnen.

minnesbok

Minnesbok

Bilderna och hälsningarna är minnen för livet. Ta hjälp av er rådgivare för att göra en minnesbok av hälsningarna, så ni har de nära till hands hemma, när ni vill återuppliva er fina minnen tillsammans.

maria schubert begravningsrådgivare

Minnessidan gör begravningen mer personlig då man får återuppleva minnen från hela livet. Det blir både ett sätt för familjen att kommunicera, men även ett sätt för släkt och vänner att få visa sin omtanke och stöd. Jag rekommenderar alltid familjen att skapa en minnessida.

Maria Schubert, Begravningsrådgivare

Bilder, Filmer & Ord

Minnessidan är inte bara en vacker samlingsplats för närmsta familjen. Det blir en plats för alla nära att uttrycka sina känslor som de vill. Med bilder, filmer eller egna ord.

Gåvoinsamling med Swish

Via minnessidan väljer anhöriga vilken minnesfond man vill hedra lite extra. Som sedan släkt och vänner enkelt kan swisha sin gåva till och få ett gåvobevis till sin e-post.

Fraktfria Blommor

Släkt och vänner som vill beställa blommor till begravningen, kan enkelt via minnessidan göra sin beställning direkt till kyrkan eller kapellet. Självklart utan att betala frakt.

Annons och inbjudan

Självklart har vi plats på minnessidan för annonsen som införts i tidningen. Här kan ni enkelt dela annonsen eller skriva ut den.

Lavendla Live

Via minnessidan bjuder ni enkelt in de ni önskar, att delta vid ceremonin digitalt. Prata med din rådgivare för mer information.

Programbladet

På minnessidan laddar vi också upp ert programblad digitalt, så gästerna kan följa med under ceremonins gång.

Skapa en kostnadsfri minnessida – Så gör du

  • Er personliga rådgivare hos Lavendla skapar minnessidan och hjälper er att utforma den utifrån era behov. Prata därför direkt med er kontaktperson hos oss, så hjälper vi er. Observera att det endast är kunder hos Lavendla som erbjuds denna tjänst.
  • Ni väljer själva om ni önskar att minnessidan syns publikt på Lavendla.se eller om ni önskar att själva dela länken till sidan till de ni önskar.
  • Det krävs ingenting för att komma igång med en minnessida. Men vi rekommenderar att ni väljer en bild på den avlidne, samt en bakgrundsbild för minnessidan.
  • Fundera också över vilken minnesfond ni vill uppmärksamma på minnessidan, och meddela er rådgivare detta.
  • Vidare kan ni fundera om ni önskar att Lavendla tar emot anmälningarna till minnesstunden (995 kr), om ni önskar Livestreaming av ceremonin (5995 kr), samt om ni önskar en personligt utformad minnesbok (1995 kr)
  • Via minnessidan beställer alltid anhörig blommor fraktfritt.