Begravningsbyrå Ekerö
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Ekerö är det trygga och lättillgängliga valet för er som värdesätter kvalitet och flexibilitet. Vi finns alltid nära till hands för att ge er professionell vägledning vid skapandet av det avsked som just ni önskar. Tack vare vår onlinebokning kan ni planera och genomföra bokningen var ni än befinner er. Detta ger en hög grad av flexibilitet och innebär dessutom att samtliga anhöriga som önskar vara en del av beslutsprocessen också kan delta. Så snart en bokning har registrerats kontaktar vi er för en genomgång av beställningens olika delar, detta för att säkerställa så allt blir precis som ni har tänkt er. Det är med andra ord både bekvämt och tryggt att beställa begravningen hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Ekerö.

Vill ni hellre boka begravningen via telefon? Inga problem, ring våra kunniga begravningsrådgivare på telefonnummer 08-22 11 01 så hjälper de er. Skulle ni föredra ett personligt möte på vårt kontor i centrala Stockholm eller kanske ett hembesök? Självklart finns det även möjlighet till det, ring för att boka in ett möte redan idag!

Lavendla Begravningsbyrå Ekerö är ett modernt och flexibelt alternativ till traditionella begravningsbyråer. Vi finns här för er när ni behöver oss.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Ekerö!

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning på Ekerö

Att välja en kyrklig begravningsceremoni är det mest traditionella valet. Här leds ceremonin oftast av en präst enligt Svenska Kyrkans ordning. Förutom Svenska Kyrkans ordning, finns det flertalet andra kyrkliga samfund om man hellre önskar hålla ceremonin enligt någon av dessas trosuppfattningar. Det brukar dock krävas att den avlidne var medlem i det trossamfund enligt den ordning som önskas för begravningsceremonin. Några dagar efter det att ni bekräftat er bokning hos oss kommer en präst eller pastor att ta kontakt med er för att utforma ceremonin så mycket som möjligt enligt era önskemål.

Ekerö kyrka är en av de kyrkor som ligger på vackra Ekerö. Detta är även Ekerö församlings moderkyrka. Andra kyrkor i Ekerö kommun är: Adelsö kyrka, Ansgarskapellet, Ekebyhovskyrkan, Färentuna kyrka, Hilleshögs kyrka, Lovö kyrka, Munsö kyrka, Skå kyrka och Sånga kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning på Ekerö

Av flertalet anledningar kan man önska att hålla en borgerlig begravning på Ekerö. Kanske är man inte troende, eller så önskar man större flexibilitet än vad som tillåts av de kyrkliga samfunden. Lavendla Begravningsbyrå borgerliga officiant på Ekerö kommer i samråd med er utforma en minnesvärd och fin ceremoni, enligt era önskningar. Normalt sett används begravningskapellet invid Ekerö kyrka vid borgerliga ceremonier, vilket upplåts kostnadsfritt.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Ekerö

 

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

 

 

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE