Lavendla 

Begravningsbyrå Eskilstuna

Ordna begravning
- Vi gör det svåra lättare

 • Få hjälp snabbt – Ring för gratis rådgivning
 • Er personliga rådgivare hjälper er med allt
 • Spara 3000 kr – Boka online i lugn och ro
Se Pris & Få Offert

Engagerad och personlig begravningsbyrå i Eskilstuna

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna! För oss är det viktigt att du som anhörig kan planera och boka begravningen i en miljö där du känner dig trygg och bekväm. För många innebär det att boka hemma. Därför har vi skapat en lättförstådd webbtjänst som låter dig göra just det. Om du inte känner att du kan göra klart allt på en gång är det ingen fara. Bara spara det du gjort dittills, ta en paus och återkom senare. På så sätt kan du prata ihop dig med resten av familjen utan stress och planera tillsammans med släkt och vänner som inte bor nära. Givetvis finns till hands på mer traditionella sätt också, antingen genom ett telefonmöte eller genom ett hembesök av er personliga rådgivare.

När beställningen skickas in till oss hör en av våra erfarna rådgivare av sig för att stämma av och gå igenom planeringen tillsammans med dig. På så sätt kompletteras den praktiska webbtjänsten med personlig kontakt, för att säkerställa att allt blir som du tänkt dig. För dig som känner dig mer bekväm med att få hjälp från rådgivare från start finns självklart bokning över telefon tillgängligt. Ring till oss, så hjälper vi dig.

Vackra begravningar i Eskilstuna

Vårt mål är att hjälpa anhöriga genom att skapa vackra avsked. Oavsett om du vill ha begravningen i en kyrka med präst eller med en borgerlig officiant i ett begravningskapell ser vi till att det blir ett fint och personligt tillfälle. Kanske vill du inte ha en ceremoni alls eller ordna den enligt en annan religion? Självklart hjälper vi dig med det också. Tveka inte att ta upp specifika önskemål med oss, vi försöker i största möjliga mån uppfylla alla önskemål. Hos oss är inget uppdrag för litet eller för stort och det finns inga dumma frågor.

Med Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna kan du planera och boka begravningen enkelt och tryggt, på dina villkor. Vi är verksamma i hela Södermanland, från Eskilstuna i norr till Nyköping i söder. Hör av dig till oss med frågor och funderingar!

Läs mer Läs mindre

Lavendla begravningsbyrå Eskilstuna

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

Läs mer

Berättelser från kunder

Jörgen Jansson

Eskilstuna

“Bra bemötande. Bra service.”

Helen Mårtensson

Eskilstuna

“Jag befann mig utomlands och valde att ordna med begravningen via nätet. Är mycket nöjd med allt bemötande med att ordna precis den fina, vackra ceremoni i kyrkan med urna...”

Kai Sandholm

Eskilstuna

“Allt ordnade sig på ett respektfullt sätt. Jag fick den hjälp jag efterfrågade.”

Lars Alm

Eskilstuna

“”

Ulla Sjöberg

Eskilstuna

“Ej haft några som helst problem”

Vi finns alltid här för att hjälpa er

Har ni frågor kring begravning eller kanske något annat? Hos oss finns inga dumma frågor. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vår rådgivning är självklart kostnadsfri. Varmt välkomna.

Kristina Wessman

För Kristina finns det bara ett paradis på jorden, nämligen hennes hus på Gotland. Där tillbringar hon så mycket tid hon bara kan med familj och vänner. På fritiden ägnar hon sig gärna åt yoga och hon sjunger även i kör.

Marie Henriksson Jalonen

Marie har ett stort musikintresse och älskar att dansa. Varje dag kör vi ett 5-minuters jympapass på kontoret för att samla lite ny energi - gissa vem som leder det? Marie såklart!

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Skräddarsy egna val

från 12 995 kr

Skräddarsy egna val

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

från 12 995 kr

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Valfri Kista
 • Välj bland valfria tillval

Blomstrande & praktfull

från 24 275 kr

Blomstrande & praktfull

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

från 24 275 kr

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Furukista Alvö & Kistdekoration Rosor
 • Urna Frö & Framtagning Annons
 • Välj bland valfria tillval

Komplett med juridik

från 43 770 kr

Komplett med juridik

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

från 43 770 kr

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Ekkista & Kistdekoration Liljor
 • Urna Frö, Annons & Program
 • Bouppteckning & Gravsten
 • Välj bland valfria tillval
kyrklig begravning i Eskilstuna

Kyrklig begravning i Eskilstuna

Lavendla Begravningsbyrå hjälper dig ordna begravning i en av Eskilstunas vackra kyrkor. Bland andra den centralt belägna Klosters kyrka. I kommunen finns även Ansgarskyrkan, Fors kyrka, Klosters kyrka, S:t Andreas kyrka, S:t Pauli kyrka och Tomaskyrkan. Kristlig begravning innebär att den lokala församlingens präst ger en traditionsenlig ceremoni enligt Svenska kyrkans ordning. Det traditionella och minnesvärda sättet att hedra en avliden innefattar bland annat ett griftetal som ger personlig prägel.

Borgerlig begravning i Eskilstuna

Borgerlig begravning i Eskilstuna

För dig som vill ha en mindre religiös begravning eller utesluta andliga inslag helt är borgerlig begravning bäst. De hålls oftast i någon av Eskilstunas vackra begravningskapell. Lavendla Begravningsbyrå tilldelar dig en borgerlig officiant som hjälper till att utforma ceremonin. Ett exempel är naturnära Sankt Eskils kapell. Vid Jordbegravningar används Ljusets kapell, med plats för 110 personer. Till andra begravningskapell i Eskilstuna kommun hör Hällby Skogskapell, Värhulta kapell och Sankt Olofs begravningskapell.

Minneslund Lavendla Begravningsbyrå

Begravning utan ceremoni

Vi hjälper dig som vill ordna en begravning utan ceremoni att skapa ett värdigt avsked. Vi tar hand om den avlidne, gör kistläggning, transporterar till krematoriet och sköter gravsättning enligt dina önskemål. Oftast väljs minneslundar eller urngravar för gravsättning. Men det är också vanligt att vilja sprida aska i vatten och natur.

Eskilstuna-kyrkogård

Gravplatser i Eskilstuna

Klosterkyrkogården och S:t Eskils kyrkogård (på bilden) i Eskilstuna församling erbjuder olika typer av gravsättning. De har plats för kistgrav, urngrav, askgravlund, minneslund och muslimska gravkvarter. Andra gravplatser i Eskilstuna kommun är Husby-Rekarne kyrkogård, Hällby skogskyrkogård, Kyrkogården i Torshälla församling och Näshulta kyrkogård.