Värme, omtanke och engagemang

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna! För oss är det viktigt att ni som anhöriga ska kunna planera och boka begravningen i en miljö, där ni känner er som allra tryggast, med andra ord hemma. Med Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna kan ni enkelt och tryggt planera och boka begravningen hemifrån via vår webbtjänst. Ni kan också ringa till oss på 016-551 24 22, så hjälper vi er. Hos oss är inget uppdrag för litet eller för stort och det finns inga dumma frågor.

Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna är verksamma i hela Södermanland, från Eskilstuna i norr till Nyköping i söder. Vi hjälper er när ni behöver oss!

Vi finns här för er.

016-551 24 22

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Eskilstuna

Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna hjälper er att ordna en kyrklig begravning i någon av Eskilstunas alla kyrkor. Den lokala församlingens präst håller i en traditionsenlig ceremoni enligt svenska kyrkans ordning. Ett traditionellt och minnesvärt sätt att hedra en avliden, där prästen griftetal ger en stark personlig prägel på ceremonin. I Eskilstuna ligger bland annat Klosters kyrka centralt belägen. I Eskilstuna kommun finns även följande kyrkor: Ansgarskyrkan, Fors kyrka, Klosters kyrka, S:t Andreas kyrka, S:t Pauli kyrka och Tomaskyrkan.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Eskilstuna

Om man önskar en begravning med andra religiösa tecken, eller inga religiösa tecken alls, då hålls lämpligen begravning i något av Eskilstuna kapell. Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna hjälper er att ordna en Borgerlig begravning, och samordnar så att ni tilldelas en officiant som hjälper er att utforma ceremonin. Ett kapell är Sankt Eskils kapell. Vid Jordbegravningar används Ljusets kapell. Andra kapell i Eskilstuna kommun är: Hällby Skogskapell, Värhulta kapell och Sankt Olofs begravningskapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Eskilstuna

Klosterkyrkogården och S:t Eskils kyrkogård (på bilden) i Eskilstuna församling erbjuder olika typer av gravsättning. Såväl plats för kistgrav, urngrav, askgravlund,  minneslund och muslimska gravkvarter finns att tillgå. Andra gravplatser i Eskilstuna kommun är: Husby-Rekarne kyrkogård, Hällby skogskyrkogård, , Kyrkogården i Torshälla församling och Näshulta kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE