Lavendla

Begravningsbyrå Eskilstuna

Kristina Wessman

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Engagerad och tydlig begravningsbyrå i Eskilstuna

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna! För oss är det viktigt att du som anhörig kan planera och boka begravningen i en miljö där du känner dig trygg och bekväm. För många innebär det att boka hemma. Därför har vi skapat en lättförstådd webbtjänst som låter dig göra just det. Om du inte känner att du kan göra klart allt på en gång är det ingen fara. Bara spara det du gjort dittills, ta en paus och återkom senare. På så sätt kan du prata ihop dig med resten av familjen utan stress och planera tillsammans med släkt och vänner som inte bor nära.

När beställningen skickas in till oss hör en av våra erfarna rådgivare av sig för att stämma av och gå igenom planeringen tillsammans med dig. På så sätt kompletteras den praktiska webbtjänsten med personlig kontakt, för att säkerställa att allt blir som du tänkt dig. För dig som känner dig mer bekväm med att få hjälp från rådgivare från start finns självklart bokning över telefon tillgängligt. Ring till oss på 016-520 14 27, så hjälper vi dig.

Vackra begravningar i Eskilstuna

Vårt mål är att hjälpa anhöriga genom att skapa vackra avsked. Oavsett om du vill ha begravningen i en kyrka med präst eller med en borgerlig officiant i ett begravningskapell ser vi till att det blir ett fint och personligt tillfälle. Kanske vill du inte ha en ceremoni alls eller ordna den enligt en annan religion? Självklart hjälper vi dig med det också. Tveka inte att ta upp specifika önskemål med oss, vi försöker i största möjliga mån uppfylla alla önskemål. Våra lokala samarbetspartners hjälper oss skapa något alldeles särskilt. Till dem hör Decoflor på Rådhustorget 1, solisten Ellinore Eriksson och BMC Stenkvista Matservice. Hos oss är inget uppdrag för litet eller för stort och det finns inga dumma frågor.

Med Lavendla Begravningsbyrå Eskilstuna kan du planera och boka begravningen enkelt och tryggt, på dina villkor. Vi är verksamma i hela Södermanland, från Eskilstuna i norr till Nyköping i söder. Hör av dig till oss med frågor och funderingar!

Vi finns här för er.

016-551 24 22

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Eskilstuna

Lavendla Begravningsbyrå hjälper dig ordna begravning i en av Eskilstunas vackra kyrkor. Bland andra den centralt belägna Klosters kyrka. I kommunen finns även Ansgarskyrkan, Fors kyrka, Klosters kyrka, S:t Andreas kyrka, S:t Pauli kyrka och Tomaskyrkan. Kristlig begravning innebär att den lokala församlingens präst ger en traditionsenlig ceremoni enligt Svenska kyrkans ordning. Det traditionella och minnesvärda sättet att hedra en avliden innefattar bland annat ett griftetal som ger personlig prägel.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Eskilstuna

För dig som vill ha en mindre religiös begravning eller utesluta andliga inslag helt är borgerlig begravning bäst. De hålls oftast i någon av Eskilstunas vackra begravningskapell. Lavendla Begravningsbyrå tilldelar dig en borgerlig officiant som hjälper till att utforma ceremonin. Ett exempel är naturnära Sankt Eskils kapell. Vid Jordbegravningar används Ljusets kapell, med plats för 110 personer. Till andra begravningskapell i Eskilstuna kommun hör Hällby Skogskapell, Värhulta kapell och Sankt Olofs begravningskapell.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi hjälper dig som vill ordna en begravning utan ceremoni att skapa ett värdigt avsked. Vi tar hand om den avlidne, gör kistläggning, transporterar till krematoriet och sköter gravsättning enligt dina önskemål. Oftast väljs minneslundar eller urngravar för gravsättning. Men det är också vanligt att vilja sprida aska i vatten och natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Eskilstuna

Klosterkyrkogården och S:t Eskils kyrkogård (på bilden) i Eskilstuna församling erbjuder olika typer av gravsättning. De har plats för kistgrav, urngrav, askgravlund, minneslund och muslimska gravkvarter. Andra gravplatser i Eskilstuna kommun är Husby-Rekarne kyrkogård, Hällby skogskyrkogård, Kyrkogården i Torshälla församling och Näshulta kyrkogård.

Sök begravningshjälp i Eskilstuna

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE