Värme, omtanke och engagemang

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Finspång ger er möjligheten att på ett nytt sätt planera begravningen tryggt, enkelt och prisvärt. Vi är en modern begravningsbyrå, där ni tryggt kan planera begravningen hemifrån, vid en tidpunkt som passar er. Ni behöver inte längre boka möten och möta en okänd person i en tid av sorg som ofta kan upplevas som pressande och stressande. Ni har alltid tillgång till personlig kostnadsfri rådgivning med våra begravningsrådgivare över telefon, alternativt live-chatt eller epost, då ni känner att ni önskar det. I övrigt är det ni själva som får göra de slutgiltiga valen och ni får all tid ni behöver till att göra samtliga val. Vår lokala personal i Finspång kommer sedan att säkerställa att allt sker enligt era personliga önskemål och garantera kvaliteten på allt. Innan processen börjar, kommer vi att ringa upp er för att bekräfta era val och säkerställa att allt ser bra ut. Sedan är vi med er genom hela processen med löpande kontakt från er personliga begravningsrådgivare.

Lavendla Begravningsbyrå är verksamma i hela Östergötland, från Finspång i norr till Kisa i söder. Hos Lavendla Begravningsbyrå i Finspång finns inga dumma frågor. Hos oss är ni alltid välkomna när ni behöver oss!

Ring oss: 011-461 49 02 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Skolgatan 7, Linköping (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

011-461 49 02

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Laxholmstorget 3, Norrköping.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Finspång

Lavendla Begravningsbyrå Finspång har mångårig erfarenhet från kyrkliga begravningar som är det allra mest traditionella valet i Sverige. Ceremonin sker oftast under ledning av prästen i Finspångs församling, enligt Svenska Kyrkans ordning med anpassning efter personliga önskemål. Efter det att ni meddelat oss er bokning, och er personliga begravningsrådgivare ringt upp er för att bekräfta, kommer er präst kommer omgående att kontakta er för att utforma ceremonin efter era personliga önskemål. En viss ordning är fastställd av Svenska Kyrkan men det finns vissa segment som anpassas efter den avlidne. Exempelvis sånger, musik och tal. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Finspång hjälper er förbereda mötet med prästen och erbjuder obegränsat med kostnadsfri rådgivning angående kyrkliga begravningar i Finspång. Välkomna att kontakta oss på 0771 22 21 21.

Kyrkor i Finspångs kommun: Hällestads kyrka, Regna kyrka, Rejmyre kyrka, Risinge nya och gamla kyrkor samt Skedevi kyrka på bilden.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Finspång

Lavendla Begravningsbyrå Finspång hjälper er även att anordna en borgerlig begravning, om så önskas. Det finns flera anledningar till att man önskar att hålla en borgerlig begravningsceremoni. Dels då man önskar att hålla ceremonin religionsfri, eller då man fortfarande önskar att hålla en religiös ceremoni men vill ha större frihet i dess utformning än vad ett kyrkligt samfund tillåter. Lavendla Begravningsbyrå Finspång har borgerliga officianter som hjälper i Finspång att utforma ceremonin enligt era önskemål. Välkommen att kontakta oss idag.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Finspång

Att välja gravplats i Finspång består av två delar. Dels ska man bestämma vilken gravplats man önskar men även vilken typ av gravsättning som ska ske, exempelvis kistgrav, urngrav eller minneslund. Dessa alternativ skiljer sig något mellan de olika gravplatserna i Finspång, men vi hjälper er att hitta rätt alternativ för den avlidne för att säkerställa att allt sker på rätt sätt. Några av gravplatserna i Finspång är: Hällestads kyrkogård, Regna kyrkogård, Rejmyre kyrkogård, Risinge kyrkogård, Skedevi kyrkogård och S:ta Maria kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE