Begravningsbyrå Huddinge
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Huddinge, här får ni professionell hjälp att anordna en vacker och minnesvärd begravning. Vår ambition är att vara en begravningsbyrå i tiden, en byrå som underlättar och anpassar sig efter anhörigas behov samt önskningar. Till följd av detta har vi skapat möjligheten till att planera och boka begravningen direkt online. Detta skapar stor flexibilitet och innebär att ni kan planera och beställa begravningen var ni än befinner er, när som helst på dygnet. Därutöver ger vår onlinebokning en god kostnadsöversikt, allt för ökad transparens gentemot er som kunder. Att boka begravning behöver inte vara komplicerat och svårt, hos Lavendla Begravningsbyrå Huddinge kan du boka direkt i din dator, telefon eller surfplatta. 

Skulle ni föredra att boka begravningen via telefon? Inga problem. Ni når våra kunniga begravningsrådgivare på telefonnummer 08-22 11 01. Hos dem kan ni även boka in en tid för hembesök hos er i Huddinge alternativt ett personligt möte på vårt kontor i centrala Stockholm.

Lavendla Begravningsbyrå Huddinge är begravningsbyrån för er som värdesätter en flexibel och bekväm planeringsprocess i kombination med ett varmt och personligt engagemang. Vi finns här när ni behöver oss.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Huddinge!

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Huddinge

Lavendla Begravningsbyrå Huddinge hjälper er att ordna en kyrklig begravning, med en ceremoni som leds av församlingens präst. I Huddinge är det just Huddinge kyrka som har längst historia med ursprung från 1200-talet. Huddinge kyrka är en stor handikappanpassad kyrka som rymmer upp till 270 sittande personer. I anslutning till Huddinge kyrka finns också Klockaregården att ordna en efterföljande minnesstund i. Stora och lilla salen rymmer upp till 150 personer, och Klubbrummet rymmer 40 personer. Det kostar inget att låna dessa lokaler och kök med porslin finns att tillgå.

Andra kyrkor i Huddinge kommun är: Mariakyrkan, Flemingsbergs kyrka, Segeltorps kyrka, Södertörnkyrkan, Tacksägelsekyrkan (Trångsunds kyrka) och Vårby gårds kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Huddinge.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Huddinge

Det blir allt mer populärt att ordna borgerlig begravning. En borgerlig begravning hålls normalt i ett kapell och har inte nödvändigtvis någon religiös koppling på motsvarande sätt som en kyrklig begravning har. Därför står det anhöriga själva fritt att tillsammans med den borgerliga officianten, utforma ceremonin enligt egna önskemål. Lavendla Begravningsbyrå Huddinge hjälper er gärna att ordna en borgerlig begravning i något av Huddinges kapell. I Huddinge kommun finns följande kapell: Sankt Botvids stora kapell, Sankt Botvids lilla kapell och Tomtberga kapell.

 

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Huddinge.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Huddinge

I Huddinge gravsätts idag ungefär tio procent av de avlidna med kista i en kistgrav. Övriga kremeras och gravsättning sker i urngrav, minneslund eller askgravlund. På S:t Botvids begravningsplats, som är en stor och populär gravplats, finns det plats för nya urngravar och kistgravar. På S:t Botvid finns även minneslund. Trångsunds begravningsplats och Huddinge kyrkogård har även de minneslund. En annan gravplats i Huddinge kommun är Tomtberga kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE