Lavendla

Begravningsbyrå Kungälv

Linda Myron

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Kungälv
– Tryggt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Kungälv, hos oss får ni hjälp att skapa ett vackert och minnesvärt avsked på ett tryggt och bekvämt sätt. Vi är begravningsbyrån som strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för anhöriga i en tid av sorg och saknad. Hos oss kan ni därför planera och boka begravningen direkt via vår hemsida, när just ni har kraft och möjlighet. Onlinebokningen är öppen dygnet runt och ni är alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra kunniga rådgivare för stöd och vägledning i planeringsprocessen. Hos dem kan ni även boka begravningen direkt via telefonen om ni så önskar, ni når oss på telefonnummer 031-797 44 69.

Har ni andra frågor eller funderingar? Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Kungälv finns inga dumma frågor, kontakta oss så hjälper vi er. Vi finns här när ni behöver oss. 

Ring oss: 031-797 44 69 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg  (boka tid innan besök)

Varmt välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Kungälv!

Vi finns här för er.

031-797 44 69

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Kungälv

Låt oss på Lavendla Begravningsbyrå Kungälv ordna en minnesvärd och traditionell kyrklig begravning. Efter att ni gjort en bokning hos oss blir ni tilldelade en präst från församlingen, vilken ni går igenom ceremonin tillsammans med. Prästen skriver ett griftetal om den avlidne som ger en personlig känsla under ceremonin som i övrigt följer svenska kyrkans ordning. Ceremonin äger rum i någon av kyrkorna i Kungälv, exempelvis vackra Kungälvs kyrka (se bild) som är belägen nere vid älven. Kungälvs församlingshem som ligger centralt på Fredriksbergsgatan 12, lämpar sig väl vid minnesstunden efter begravningen. Kungälvs församlingshem har Stora salen som rymmer 150 personer, och Lilla salen som rymmer 50 personer. Har ni frågor kring kyrklig begravning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Kungälv er gärna. Andra kyrkor i Kungälvs kommun är: Harestads kyrka, Hålta kyrka, Kareby kyrka, Kastalakyrkan, Lycke kyrka, Marstrands kyrka, Munkegärdekyrkan, Romelanda kyrka, Solberga kyrka, Torsby kyrka och Ytterby kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Kungälv.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Kungälv

Önskar man en begravning utan religiösa inslag finns Bergsalen tillgänglig för borgerlig begravning. Den kan även användas till kyrklig begravning om så önskas. Bergsalen ligger på Skogskyrkogården i Kungälv och har fått sitt namn efter den bergvägg som går in i salen. Det finns även ett kapell på Koöns kyrkogård i Marstrand. Borgerlig begravning blir allt mer populärt och det ger anhöriga större frihet att utforma ceremonin enligt den avlidnes önskemål. Ceremonin leds av en borgerlig officiant, som antingen kan vara en officiant från Lavendla, eller en nära bekant till familjen. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Kungälv hjälper er att ordna en minnesvärd borgerlig begravning enligt era önskemål.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Kungälv.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Kungälv

Lavendla Begravningsbyrå Kungälv hjälper er självklart också ordna gravsättning enligt era önskemål. Skogskyrkogården, som ligger uppe på Fontinberget, är den största och nyaste begravningsplatsen i Kungälv. Här finns det möjlighet till såväl de traditionella gravalternativen, kist- och urnsättning, som minneslund. Det planeras även för en askgravlund. Andra kyrkogårdar inom Kungälvs kommun är: Harestad kyrkogård, Torsby kyrkogård, Lycke kyrkogård, Koöns kyrkogård, Jörlanda kyrkogård, Solberga kyrkogård och Sankt Halvards kyrkogård. Även dessa kyrkogårdar har möjlighet till kistgrav, urngrav samt minneslund.  Ytterby kyrkogård och Västra kyrkogården är två äldre kyrkogårdar, där det inte längre upplåts nya gravar. Har ni frågor kring gravsättning är ni mer än välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Kungälv så hjälper vi er.

Sök begravningshjälp i Kungälv

Östra Larmgatan 16, Göteborg 031-797 44 69 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE