Lavendla

Begravningsbyrå Lidingö

Lavendla Begravningsbyrå Kr. Wessman

Kristina Wessman

Lavendla Begravningsbyrå M. Henriksson Jalonen

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

En trygg och engagerad begravningsbyrå på Lidingö

Hos Lavendla Begravningsbyrå Lidingö välkomnar vi dig med värme och omtanke. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för anhöriga i en tid av sorg och saknad. För samtidigt som begravningen är en viktig del av sorgeprocessen och en möjlighet att hylla en närstående som gått bort är planeringen ofta svår att ta tag. Hos oss har du därför möjligheten att planera och boka begravningen online, 24 timmar om dygnet, var du än befinner dig. Du behöver inte stressa genom val av kyrka eller begravningskapell, präst eller borgerlig officiant. Lavendla Begravningsbyrå Lidingö ordnar vackra och minnesvärda begravningar med dina behov i fokus.

Boka begravningen tillsammans

Med komplett tillgänglighet och möjlighet att pausa planeringen när som helst kan du inkludera alla som vill vara med i beslutsprocessen. Även de som bor på annan ort kan hjälpa till i planeringen, och du kan ta god tid på dig att höra dig för med de andra anhöriga. I webbtjänsten har vi dessutom gett dig mycket god kostnadsöversikt, som ett led i att vara en modern begravningsbyrå med god transparens. När bokningen är genomförd kontaktar vi dig inom kort för att säkerställa att allt blir just som du tänkt dig. Att boka begravning med oss är med andra ord lättillgängligt, okomplicerat och tryggt.

Har du frågor eller funderingar kring olika upplägg? Skulle du föredra att göra bokningen via telefon? Tveka inte att kontakta våra kunniga begravningsrådgivare på 08-50 92 26 25 redan idag. Självklart erbjuder vi oss även att komma på hembesök. Ett ytterligare alternativ är att boka tid för att planera begravningen på vårt kontor i centrala Stockholm. Välj det alternativ som passar bäst, kontaktuppgifterna hittar du nedan.

Ring oss: 08-50 92 26 25  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla begravningsbyrå, för begravningar i Lidingö på dina villkor.

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning på Lidingö

Lavendla Begravningsbyrå ordnar traditionellt kyrkliga begravningar i stora delar av landet, så även på Lidingö. Snart efter att ha gjort bokningen med oss blir du kontaktad av församlingens präst för att stämma träff. Där går ni igenom hur ceremonin kommer gå till, allt enligt Svenska kyrkans ordning. Prästen kommer även ställa några frågor för att förbereda sig inför ceremonin. Har du några frågor kring kyrklig begravning är du förstås alltid välkommen att fråga oss på Lavendla Begravningsbyrå Lidingö.

Den vanligaste platsen för kyrkliga begravningar är i Lidingö kyrka som uppfördes 1623. Den ligger längst inne i Kyrkviken på Kyrkallén. I den ryms 130 personer. Andra alternativ i Lidingö kommun är Breviks kyrka och Bodals kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning på Lidingö

Vi hjälper ofta till att ordna borgerliga begravningar. Den här typen av ceremoni har få eller inga religiösa inslag. Det står fritt för anhöriga att själva utforma upplägget. Till din hjälp tar du normalt en borgerlig officiant som leder ceremonin, men den kan även ledas av en nära vän till den avlidne. På Lidingö hålls borgerliga begravningar i S:t Annas kapell. Intill ligger en församlingsgård som lämpar sig för minnesstund. Det finns 20 sittplatser i kapellet och lika många i församlingsgården. Har du frågor om borgerlig begravning är du välkommen att fråga oss på Lavendla Begravningsbyrå Lidingö.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vill du helst ha ceremonin vid ett senare tillfälle, eller inte ha någon alls? I så fall hjälper vi dig ordna en begravning utan ceremoni. Efter att ha tagit hand om den avlidne och gör vi kistläggning och transporterar denne till krematoriet. Det vanligaste är att gravsättning sker i minneslund eller urngrav, men du kan även sprida askan i vatten och natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Lidingö

Kanske finns en redan befintlig grav, eller ska en ny upprättas? Självklart hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Lidingö till att ordna gravsättning enligt önskemål. Lidingö kyrkogård ligger i Kyrkviken intill Lidingö kyrka och är den enda gravplatsen i området. Det är en välbesökt plats som även innefattar minneslundar. En minneslund är en anonym gravplats där askan gravsätts utan närvarande anhöriga. Istället har du möjlighet att besöka minneslunden senare för att hedra den avlidne.

Sök begravningshjälp i Lidingö

Korta gatan 7, Solna Strand 08 - 22 11 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE