Begravningsbyrå Lidingö
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Lidingö, vi hjälper er att anordna ett vackert och minnesvärt farväl på ett tryggt och bekvämt sätt. Vi är begravningsbyrån som strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för anhöriga i en tid av sorg och saknad. Hos oss har ni därför möjligheten att planera och boka begravningen online, 24 timmar om dygnet, var ni än befinner er. Genom att boka via vår hemsida behöver ni aldrig drabbas av tidspress, alla som vill kan inkluderas i beslutsprocessen och ni får dessutom en mycket god kostnadsöversikt. När bokningen har genomförts kontaktar vi er inom kort för att säkerställa att begravningen blir just som ni önskar. Att boka begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Lidingö är med andra ord både lättillgängligt, okomplicerat och tryggt.

Har ni frågor eller funderingar eller skulle ni bara föredra att göra bokningen via telefon? Tveka då inte att kontakta våra kunniga begravningsrådgivare på 08-22 11 01 redan idag! Det finns självklart även möjlighet att boka in ett hembesök hos er på Lidingö alternativt ett personligt möte på vårt kontor i centrala Stockholm. Välj det alternativ som passar bäst för er, kontaktuppgifterna finner ni nedan.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Lidingö!

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning på Lidingö

Lavendla Begravningsbyrå Lidingö hjälper ofta till att ordna kyrklig begravning, så även på Lidingö. En kyrklig begravning är ett traditionellt sätt att hedra den avlidne. Ni blir tilldelade församlingens präst som kontaktar er för ett möte. Där går ni igenom ceremonin som sker enligt svenska kyrkans ordning, och prästen ställer några frågor för att kunna förbereda sig inför ceremonin. Har ni några frågor kring kyrklig begravning är ni förstås alltid välkomna att fråga oss på Lavendla Begravningsbyrå Lidingö också.

En kyrklig begravning kan ordnas på Lidingö i någon av Lidingös alla kyrkor. Det vanligaste är att en kyrklig ceremoni äger rum i Lidingö kyrka som ligger längst inne i Kyrkviken, Kyrkallén. I Lidingö kyrka finns plats för 130 personer och den uppfördes så tidigt som år 1623. Andra kyrkor i Lidingö kommun är Breviks kyrka och Bodals kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Lidingö.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning på Lidingö

Lavendla Begravningsbyrå Lidingö hjälper ofta till att också ordna borgerlig begravning. Vid en borgerlig begravning har ceremonin få, eller inga religiösa inslag alls. Det står fritt för anhöriga att själva utforma ceremonin. Till sin hjälp tar man normalt en borgerlig officiant som leder ceremonin, men det kan också vara en nära vän. På Lidingö hålls borgerliga begravningar i S:t Annas kapell. S:t Annas kapell ha ca 20 sittplatser och församlingsgården som ligger intill, som lämpar sig för minnesstund, har även den 20 sittplatser. Har ni frågor om borgerlig begravning så fråga oss på Lavendla Begravningsbyrå Lidingö.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Lidingö.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Lidingö

Kanske finns en redan befintlig grav, eller så ska en ny upprättas? Självklart hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Lidingö till så att gravsättning sker enligt önskemål. Lidingö kyrkogård är Lidingös enda gravplats som ligger intill Lidingö kyrka i Kyrkviken. Kyrkogården är en välbesökt plats som också innefattar minneslundar. Minneslunden som är en anonym gravplats innebär att askan gravsätts i minneslunden men anhöriga får inte närvara vid själva gravsättningen. Istället har man möjlighet att besöka minneslunden i efterhand för att hedra den avlidne.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE