rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Begravningsbyrå Lomma

Kontakta oss

Lavendla begravningsbyrå i Lomma

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Lomma. Vi har stor erfarenhet av att anordna vackra och personliga begravningar. Såväl små som stora arrangemang. Hos oss kan du planera begravningen på det sätt som känns mest lätthanterligt och smidigt för just dig. Vi erbjuder möjligheten att både träffas, men även planera begravningen via telefon eller direkt i vårt planeringsverktyg här på hemsidan. Oavsett vad som känns bäst för just er får ni alltid en personlig rådgivare som hjälper er med allt, och ni kan slappna av.

Varmt välkomna till oss på Lavendla Begravningsbyrå Lomma – Vi gör det svåra lättare.

Vi hjälper dig med begravning i Lomma

Kontakta oss

Ring oss på 040-622 72 60 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Lomma

Lavendla begravningsbyrå i Lomma hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Lomma

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Lomma

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Lomma

Vid en kristen begravning i Lomma finns det möjlighet att hålla begravningen antingen i Lomma kyrka eller i kapellet. Den nuvarande kyrkan med sitt ljusa kyrkorum och stora fönster ligger vackert vid ån mitt i samhället. Här finns möjlighet till större begravningar, och med en ljudanläggning som klarar av moderna musikmedier, samt bårtäcke finns här alla möjligheter att utforma en begravning som passar både sällskapet och den avlidne. Lomma kyrka ligger i direkt anslutning till kyrkogården, och här ligger även begravningskapellet där sällskap på upp till 32 personer kan rymmas.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Lomma

Det vackra och tidlösa begravningskapellet i Lomma, där även borgerlig begravning kan genomföras, har dessutom vägghöga fönster ut mot ån, vilket blir ett mycket fint inslag i begravningen, då gästerna kan se naturens skiftningar under själva ceremonin. Även här finns ljudanläggning att spela musik på under begravningen. Önskar man en annan lokal för en borgerlig begravning i Lomma finns alla möjligheter till det, då just borgerliga begravningar är mer fria i val av lokal. Här kan man till exempel genomföra ceremonin ute vid havet, eller varför inte vid ett älskat sommarhus? Vi hjälper er gärna i valet av plats för ceremonin.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Lomma kyrkogård ligger som sagt i direkt anslutning till Höje Å, vilket ger ett mycket rofyllt intryck som följer en över hela kyrkogården. Här finns flera olika gravskick, urnnischer, askgravplatser, minneslundar och traditionella gravar med möjlighet till både urna och kista. Hela kyrkogården kantas av stora lindar, björkar, hassel och andra lövträd. Fågelkvittret i träden skänker lugn, och i kombination med ljuden från ån blir detta till en mycket vacker ljudbild i den parkliknande kyrkogården.

Du som vill ta en första kontakt med oss angående begravning i Lomma är varmt välkommen att kontakta oss, online, via e-post eller telefon. Vi finns där för dig.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Lomma

Elin Öhgren

Elin Öhgren

Sångerska
Läs mer om Elin
Emil Fredberg

Emil Fredberg

Musiker
Läs mer om Emil
Marie Louise Arendt

Marie Louise Arendt

Begravningsofficant
Läs mer om Marie Louise
Linda Bergström

Linda Bergström

Sångerska
Läs mer om Linda