Begravningsbyrå Nacka
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Nacka är begravningsbyrån som hjälper er att skapa ett vackert och minnesvärt farväl på ett modernt och lättillgängligt sätt. Hos oss kan ni planera och boka begravningen online 24 timmar om dygnet, var ni än befinner er.  Vår onlinebokning gör det dessutom enklare att inkludera anhöriga från andra delar av landet (eller kanske världen) i planeringsprocessen. När ni gjort er beställning online hos Lavendla Begravningsbyrå Nacka kontaktas ni inom kort av en av våra kunniga rådgivare. Rådgivaren går igenom bokningen för att säkerställa att allt ska bli som ni har tänkt er. Hos Lavendla Begravningsbyrå Nacka är det både tryggt och smidigt att boka en begravning.

För dem som föredrar att boka begravningen via telefon går det alldeles utmärkt att kontakta någon av våra begravningsrådgivare direkt, du når dem på telefonnummer 08-22 11 01. Det finns självklart även möjlighet till att boka in ett hembesök hos er i Nacka alternativt ett personligt möte på vårt kontor i centrala Stockholm. Välj det alternativ som passar er bäst!

Lavendla Begravningsbyrå Nacka är begravningsbyrån där ni planerar begravningen på era villkor, när ni vill och var ni vill. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Nacka!

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Nacka

Lavendla Begravningsbyrå Nacka hjälper er att ordna kyrklig begravning i någon av kyrkorna i Nacka. Nacka kyrka är en av Nacka församlings större kyrkor beläget i Finntorp. I anslutning till kyrkan finns församlingssalen som kan användas till minnesstunden efter begravningen. Har ni några frågor kring kyrklig begravning är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Nacka. Utöver Nacka kyrka finns även följande kyrkor i Nacka kommun: Boo kyrka, Danvikshems kyrka, Fisksätra kyrka, Forumkyrkan, Graninge kyrka, Uppenbarelsekyrkan och Älta kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Nacka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Nacka

Om man istället önskar en begravning utan religiösa tecken så är en borgerlig begravning att rekommendera. Ceremonin hålls då av en borgerlig officiant, som kan vara vem som helst, och utformas helt efter önskemål från de anhöriga. Lavendla Begravningsbyrå Nacka hjälper er att ordna en borgerlig begravning i något av Nackas kapell. Ett vanligt förekommande kapell är Storkällans kapell, som är välkänt för sin arkitektur och har dessutom ett miljögodkänt krematorium i samma byggnad. I Storkällans kapell hålls både borgerliga begravningar och religiösa begravningar. Andra kapell i Nacka kommun är: Boo kapell, Duvan Ceremonilokal, Kummelnäs kapell, Nacka kapell och Skogsö kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Nacka.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Nacka

Lavendla Begravningsbyrå Nacka hjälper er med gravsättning efter eller i anslutning till ceremonin. Storkällans begravningsplats i Älta ligger i vacker natur och är namngiven efter den öppna källa som fortfarande förser skogen djur med friskt vatten. Storkällan är en begravningsplats för alla oavsett religionstillhörighet och det finns både kistgravar, urngravar, minneslund och muslimskt gravkvarter. Nacka Norra kyrkogård ligger invid Nacka kyrka i Finntorp och är Nackas största begravningsplats räknat i antalet gravsatta. Andra gravplatser i Nacka kommun är: Skogsö kyrkogård, Kyrkogården vid Boo kyrka samt Södra kyrkogården.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE