Hem / Begravningsbyrå på nätet

Begravningsbyrå på nätet

Lavendla är din begravningsbyrå på nätet. Hos oss kan du tryggt och enkelt ordna begravningen online med vår hjälp. Känner du att du hellre vill träffa oss så ordnar vi förstås det också.

begravningsbyrå på nätet, Lavendla BegravningsbyråBegravningsbyrå på nätet, finns det? Och hur går det till rent praktiskt? Hos oss på Lavendla kan du känna dig väl omhändertagen, oavsett om du vill träffa oss personligen, planera begravningen på nätet eller pratas vid på telefon. Vi har lokala representanter som hjälper dig runt om i landet med det praktiska arbetet i form av transporter och förberedelser inför ceremonin. Samtidigt som vi hjälper dig med planeringen och sköter all den administration som en begravning kräver. På så sätt kan vi erbjuda all service, så du kan slappna av och känna att allt går rätt till.

 


Planera begravning i lugn och ro

Gör dina val på vår hemsida nu


5 anledningar till att välja Lavendla som din Begravningsbyrå på nätet

  1. Lavendla Begravningsbyrå har branschens nöjdaste kunder. Se våra omdömen hos Trustpilot!

  2. Hos oss kan ni planera och boka begravningen när och var ni vill, online, på telefon eller i personligt möte.

  3. Med Lavendla som begravningsbyrå på nätet är geografiska avstånd inte längre ett hinder. Hos oss har hela familjen möjlighet att delta i planeringen oavsett bostadsort.

  4. Hos oss har ni möjlighet att spara många timmar på timarvodet. Detta genom att boka via telefon eller i vårt planeringsverktyg på hemsidan.

  5. Hos Lavendla täcks ni alltid av vår trygghetsgaranti.

Lavendla - din begravningsbyrå på nätet

Vi på Lavendla är stolta över att vara den begravningsbyrå på nätet som har högst kundnöjdhet. Läs gärna våra omdömen på Trustpilot. Genom att välja en begravningsbyrå på nätet så kan du i lugn och ro ordna begravningen hemifrån. Ta din tid och fundera igenom de beslut som ska fattas. Behöver du vår hjälp är du alltid välkommen att ringa oss. Hos oss behöver du inte känna någon stressöver att uttrycka din sorg inför andra. Vi på Lavendla försöker göra det svåra lite lättare för dig.

om-oss-lavendla-begravningsbyra-trustpilot

Vill du träffa oss? Inga problem, ring så bokar vi in ett möte

Många tror att det inte går att träffa oss då vi är en begravningsbyrå på nätet. Då vi alltid sätter kunden först, förstår vi självklart värdet för många att få träffa någon personligen. Därför har vi också de resurser som krävs för att ordna det. Vi har flertalet kontor runt om i landet, men jobbar huvudsakligen med hembesök.


    Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

    Läs mer