rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Säffle

Kontakta oss

Lavendla Begravningsbyrå Säffle – Tryggt, Enkelt och Prisvärt

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Säffle. Vi vet att det kan vara jobbigt att ordna begravning i en tid av stor sorg. Vi tycker därför det är viktigt att man i en trygg miljö har möjlighet att gå igenom de alternativ som finns, utan att känna tidspress. Därför har vi gjort det möjligt att, i lugn och ro, planera och boka begravningen online hemifrån, utöver möjligheten till ett hembesök hemma hos er eller annan plats där ni vill träffa oss. Ingen tidspress och ingen oro för att uttrycka sorg inför främmande människor.

Om du hellre önskar, tar vi emot er på telefon och hjälper er genom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Säffle finns inga dumma frågor. Välkommen att kontakta oss när ni behöver vår hjälp.

Vi hjälper dig med begravning i Säffle

Kontakta oss

Ring oss på 0533 - 68 43 05 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Säffle

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Säffle

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Säffle

Vi på Lavendla begravningsbyrå Säffle hjälper er ordna en fin kyrklig begravning. Följande kyrkor ligger i Säffle kommun:

Botilsäters kyrka, Bro kyrka, By kyrka, Eskilsäters kyrka, Gillberga kyrka, Huggenäs kyrka, Kila kyrka, Långseruds kyrka, Millesviks kyrka, Svanskogs kyrka, Säffle kyrka, Södra Ny kyrka, Tveta kyrka och Ölseruds kyrka.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Säffle

Lavendla begravningsbyrå Säffle hjälper er som önskar att ordna en minnesvärd borgerlig begravning. Följande kapell i Säffle är lämpliga för borgerliga begravningsceremonier: By gravkapell och Svanskogs gravkapell.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Behöver ni hjälp med gravsättning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Säffle självklart till. Följande gravplatser ligger i Säffle kommun:

Botilsäter kyrkogård, Bro kyrkogård, By kyrkogård, Eskilsäter kyrkogård, Gillberga kyrkogård, Huggenäs kyrkogård, Kila kyrkogård, Långserud kyrkogård, Millesvik kyrkogård, Svanskog kyrkogård, Södra Ny kyrkogård, Tveta kyrkogård och Ölserud kyrkogård.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre