Lavendla

Begravningsbyrå Solna

Kristina Wessman

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Solna
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Solna är en begravningsbyrå i tiden. Vi vill att det ska vara enkelt och prisvärt att anordna en vacker och minnesvärd begravning. Dessutom tycker vi att alla som vill ska ha möjlighet att få delta i planeringen, oavsett var i världen man befinner sig. Just på grund av detta har vi på Lavendla Begravningsbyrå Solna gjort det möjligt att planera och boka begravningen hemifrån, via vår hemsida. På detta sätt kan ni i lugn och ro planera begravningen var ni vill och när ni vill. För den som önskar mer personlig vägledning finns alltid möjligheten att kontakta någon av våra begravningsrådgivare, dem når du på telefonnummer 08-22 11 01. Utöver detta finns även möjligheten att besöka oss i våra lokaler på Korta gatan 7, Solna Strand. Om det känns ännu lättare för er kan vi även göra ett hembesök hos er i Solna. Kontakta oss redan idag så bokar vi in en tid! 

Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Solna får ni hjälp att skapa ett vackert och personligt avsked på era villkor.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Korta gatan 7, Solna Strand (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Solna!

 

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Solna

Boka en traditionell och minnesvärd kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Solna. Ceremonin utformas enligt Svenska Kyrkans ordning och leds av församlingens präst i kyrkan. Följande kyrkor ligger i Solna kommun: Bergshamra kyrka, Ekensbergskyrkan, Hagalunds kyrka, Löftets kyrka, Råsunda kyrka och Solna kyrka.

En traditionell kyrklig begravning går i kristendomens tecken. Ceremonin sker sedvanligt enligt Svenska kyrkans ordning, innefattande bl a ett griftetal om den avlidne från församlingens präst, överlåtelse samt avsked. Orgelmusik och utvalda psalmer sätter en personlig och vacker prägel på ceremonin. Präst, organist och lokalhyra av kyrkan är kostnadsfritt om den avlidne är medlem i Svenska kyrkan. Kyrklig begravning kan även ske i andra kyrkliga samfund. Oavsett vilket, hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå er att ordna ceremonin, så att denna stund blir precis så fin som ni önskar.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Solna

Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Solna går det utmärkt att också boka borgerlig begravning. Ett alternativ där ni som anhörig har större frihet att själva utforma ceremonin, tillsammans med någon av våra borgerliga officianter.

Den borgerlig ceremonin hålls i ett kapell. Följande kapell ligger i Solna kommun: Sankt Martins kapell och Ulriksdals slottskapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Solna.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Solna

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Följande gravplatser ligger i Solna kommun: Solna kyrkogård och Ulriksdals begravningsplats, där det även finns ett speciellt område för muslimer.

Sök begravningshjälp i Solna

Korta gatan 7, Solna Strand 08 - 22 11 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE