Lavendla

Begravningsbyrå Sundsvall

Linda Myron

Jennie Espinoza

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Trygg begravningsbyrå med webbokning i Sundsvall

Välkommen till den moderna och inkännande begravningsbyrå för dig i Sundsvall. På Lavendla ställer vi behoven hos dig som anhörig i fokus, tillsammans med den avlidnes önskemål. Det viktiga för oss är att du och de andra anhöriga får ett avsked som känns personligt och harmoniskt. Om det är traditionellt eller unikt är upp till dig. Vi ordnar begravningar i Sundsvalls vackra kyrkor, begravningskapell och även på andra platser. Välj att låta ceremonin ledas av en präst, borgerlig officiant eller någon annan. För att ge dig god transparens och ökad tillgänglighet har vi skapat en heltäckande webbtjänst. Med den kan du boka och planera begravningen i lugn och ro, var och när som helst.

Planera begravningen i lugn och ro

Mitt i sorgen kan det vara svårt att infinna sig på avtalad tid för att diskutera svåra val. Särskilt om vänner och familj bort utspritt i landet. Att istället kunna sköta planeringen i en lugn miljö utan främmande människor är en lättnad för många. Du kan kontakta de andra anhöriga för att prata ihop er utan tidspress. När som helst kan du spara vad du planerat och återkomma när du har mer kraft och tid. Då du känner dig klar skickar du in bokningen till oss. Snart kommer du höra av en av våra erfarna rådgivare för att gå igenom vad du beställt och vad det innebär. På så sätt ser vi till att allt blir precis som du tänkt dig.

Föredrar du att boka begravningen med personlig hjälp? Tveka inte att höra av dig till oss i Sundsvall för att planera över telefon eller stämma träff med en duktig rådgivare på kontoret. Du är varmt välkommen att höra av dig när som helst innan, före och efter begravningen för att få råd och stöd. Utifrån lång erfarenhet och stort engagemang kan vi hjälpa dig med det mesta.

Ring oss: 0770-18 69 65  |  Maila oss: [email protected]

Välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar kring begravningar i Sundsvall.

Vi finns här för er.

0771-22 21 21

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Sundsvall

Vi hjälper dig ordna en begravning med präst i kyrkan, allt enligt tradition och Svenska kyrkans ordning. I Sundsvall finns ett stort antal andra kyrkliga samfund, exempelvis Pingstkyrkan och Missionskyrkan där församlingens pastor håller i ceremonin. Dessa ceremonier kan skilja sig något från Svenska Kyrkans ordning. Strax efter att du bokat en kyrklig begravning blir du tilldelad en präst som hjälper dig gå igenom planeringen och ser till att avskedet uppfyller dina önskemål. Kontakta oss på begravningsentreprenaden för att få svar på frågor.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Sundsvall

Borgerliga begravningar ger större frihet att anpassa ceremonin efter den avlidnes önskemål. Ska en borgerlig officiant hålla i ceremonin, eller passar det bättre att en nära vän får uppdraget? Det och alla andra beslut hjälper vi dig hitta rätt i. Även om borgerliga begravningar inte är direkt religiösa har de inte sällan andliga inslag. De äger ofta rum i begravningskapell som tillhandahålls utan kostnad. Enligt önskemål kan ceremonin även hållas exempelvis hemma eller utomhus. Har du en fråga eller särskilda önskemål som du vill ha hjälp att göra till verklighet? Hör av dig till Lavendla Begravningsbyrå Sundsvall.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Om du inte vill hålla ceremonin just nu eller inte ha någon alls hjälper vi dig ordna en begravning utan ceremoni. Du kan välja gravsättning i minneslund, urngrav eller att sprida askan i naturen. Utöver gravsättning tar vi hand om den avlidne, genomför kistläggning och transporterar till krematoriet.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Sundsvall

Självklart hjälper vi dig när det kommer till gravsättning. Oavsett om du vill att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Finns frågetecken hjälper vi till att räta ut dem. Hör av dig om något känns oklart.

Sök begravningshjälp i Sundsvall

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE