Lavendla

Begravningsbyrå Trollhättan

Linda Myron

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå för vackra avsked i Trollhättan

Vi på Lavendla Begravningsbyrå skapar vackra och minnesvärda avsked i Trollhättan. Vi är det trygga, enkla och prisvärda alternativet för begravning i bland annat kyrkor och begravningskapell. Att sköta allt det praktiska i en tid av sorg och saknad kan vara påfrestande och smärtsamt. För att undvika att lägga onödig tidspress på dig har vi utvecklat en webbtjänst där du kan sköta hela planeringen när och var du vill. Här får du även tydlig kostnadsöversikt och kan pausa vid behov för att rådfråga de andra anhöriga. När planeringen är klar och du har skickat in den till oss kontaktas du snart av en av våra kunniga och empatiska rådgivare. Tillsammans går ni igenom bokningen för att se till att inget glömts eller missuppfattats. Du får även stöd i planeringen av präst eller borgerlig officiant, beroende på vilken ceremoni du väljer.

Begravningsentreprenad med personlig kontakt och onlinebokning

För många är det en stor lättnad att boka hemifrån för att inte behöva uttrycka sin sorg inför främmande människor. Andra upplever den personliga kontakten som viktig. Därför finns vi även tillgängliga över telefon och för bokade möten på kontoret i Göteborg. Vill du ha personlig vägledning av en rådgivare från planeringens start går det naturligtvis bra.

Har du kört fast? Vet du inte var du ska börja? Har du en fråga eller fundering? Du kan nå våra rådgivare på telefonnummer 0520-20 14 11 för personlig hjälp att boka begravningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan tas alla dina spörsmål på allvar, tveka inte att kontakta oss redan idag! Med generösa öppettider är det lätt att nå oss när behovet uppstår.

Ring oss:  0520-20 14 11  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg (boka tid innan besök)

 

 

Vi finns här för er.

0520-21 13 06

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Trollhättan

Ett traditionellt och vackert sätt att ta farväl av en anhörig är en kyrklig begravning. Vår begravningsbyrå hjälper dig i Trollhättan med präst, kyrka och allt annat som hör till en begravning enligt Svenska kyrkans ordning. Har du frågor kring ceremonin är du välkommen att fråga oss.

Många ceremonier hålls i Trollhättans kyrka, som syns på bilden. Kyrkan är ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd och ligger centralt på Kyrkbrovägen 1. Andra kyrkor i Trollhättans kommun är Fors kyrka, Gärdhems kyrka, Götalundens kyrka, Immanuelskyrkan, Lagmansereds kyrka, Lextorpskyrkan, Norra Björke kyrka, Rommele kyrka, Skogshöjdens kyrka, Upphärads kyrka och Väne-Åsaka kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Trollhättan

För dig som är ute efter ett alternativ som inte präglas av religion är en borgerlig begravning ett bra val. Det blir allt mer vanligt, kanske eftersom det ger anhöriga stora möjligheter att forma ceremonin efter eget tycke. Ceremonin leds av en borgerlig officiant och sker i ett kapell istället för en kyrka. Intill dammarna i krematorieparken på Håjums begravningsplats finns ett fridfullt kapell. Ett ytterligare alternativ är Gräsvikens kapell, som designades av inredningsarkitekten Vuokko Ranin.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vill du ha en ceremoni längre fram eller inte alls? För dig som vill ordna en begravning utan ceremoni tar vi hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Vanligtvis sker gravsättning i minneslund eller urngrav, men det beror på personliga önskemål. Vi får till exempel ofta förfrågningar om att sprida askan i vatten och natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Trollhättan

Självklart säkerställer vi på Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan att gravsättningen sker enligt dina önskemål. I Trollhättan finns två centrala kyrkogårdar och begravningsplatser. Störst är Håjums begravningsplats med sitt böljande landskap av mjuka dalar och höga kullar. Den mindre Götalundens begravningsplats ligger mer centralt. Några ytterligare kyrkogårdar och begravningsplatser i Trollhättans kommun är Fors kyrkogård, Gärdhems kyrkogård, Norra Björke kyrkogård, Rommele kyrkogård, Upphärads kyrkogård, Väne Åsaka kyrkogård, Vänersnäs kyrkogård och Västra Tunhems kyrkogård.

Sök begravningshjälp i Trollhättan

Östra Larmgatan 16, Göteborg 0520-21 13 06 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE