Begravningsbyrå Trollhättan
– Tryggt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan – vi är begravningsbyrån som hjälper er att skapa ett vackert och minnesvärt avsked på ett bekvämt och prisvärt sätt.

Att planera och anordna en begravning i en tid av sorg och saknad kan av många uppfattas som mycket påfrestande och smärtsamt. Samtidigt som sorgen ska bearbetas är det många alternativ som ska ses över och flertalet viktiga beslut som ska fattas. Just därför har vi på Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan gjort det möjligt att planera och boka begravningen online via vår hemsida. Vår onlinebokning gör det möjligt att planera och boka begravningen i lugn och ro hemifrån, helt utan tidspress och ni får även en mycket god kostnadsöversikt. Dessutom är ni aldrig tvungna till att uttrycka er sorg inför helt främmande människor, en stor lättnad för många. Så snart vi har tagit emot er bokning kontaktar vi er för att säkerställa så att allt blir precis som ni har tänkt er. Att boka begravningen hos Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan är både enkelt, prisvärt och tryggt.

Om ni hellre önskar telefonkontakt är ni varmt välkomna att ringa oss på telefonnummer 0520-21 13 06. Ni får då kontakt med någon av våra kunniga rådgivare som hjälper er igenom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan finns inga dumma frågor, tveka inte att kontakta oss redan idag!

Ring oss: 0520-21 13 06 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg (boka tid innan besök)

 

 

Vi finns här för er.

0520-21 13 06

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Trollhättan

Ett traditionellt och vackert sätt att ta farväl av en anhörig är genom en kyrklig begravning. I Trollhättan kan vi på Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan hjälpa er med allt kring en kyrklig begravning. Där begravningsceremonin leds av en präst från församlingen i enlighet med Svenska kyrkans ordning. Ceremonin hålls normalt i någon av Trollhättans kyrkor, där just Trollhättans kyrka är en av dem, se bild. Kyrkan är ritad av arkitekten Edelsvärd och ligger centralt på Kyrkbrovägen 1. Har ni frågor kring kyrklig begravning är ni välkomna att fråga oss på Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan. Andra kyrkor i Trollhättans kommun är:

Fors kyrka, Gärdhems kyrka, Götalundens kyrka, Immanuelskyrkan, Lagmansereds kyrka, Lextorpskyrkan, Norra Björke kyrka, Rommele kyrka, Skogshöjdens kyrka, Upphärads kyrka och Väne-Åsaka kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Trollhättan

Om man önskar ett mindre religiöst alternativ än kyrklig begravning, så är borgerlig begravning ett alternativ. Borgerlig begravning blir allt mer vanligt och anhöriga har själva stora möjligheter att forma ceremonin efter eget tycke. En borgerlig officiant leder ceremonin, som äger rum i ett kapell istället för en kyrka. På Håjums begravningsplats i anslutning till krematoriet finns ett kapell att använda vid borgerlig begravning. Gräsvikens kapell är ett annat exempel. Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan hjälper er ordna allt kring en borgerlig begravning i Trollhättan.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Trollhättan

Lavendla Begravningsbyrå Trollhättan hjälper självklart också till och säkerställer så att gravsättningen sker enligt era önskemål. I Trollhättan finns två centrala kyrkogårdar och begravningsplatser, varav Håjums begravningsplats är den större av dem med ett böljande landskap med mjuka dalar och höga kullar. Den mindre gravplatsen är Götalundens begravningsplats och är den som ligger mest centralt.

I Trollhättans kommun finns det flertalet ytterligare kyrkogårdar och gravplatser. Några av dessa är: Fors kyrkogård, Gärdhems kyrkogård, Norra Björke kyrkogård, Rommele kyrkogård, Upphärads kyrkogård, Väne Åsaka kyrkogård, Vänersnäs kyrkogård och Västra Tunhems kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE