Lavendla 

Begravningsbyrå Tyresö

Ordna begravning
- Vi gör det svåra lättare

 • Få hjälp snabbt – Ring för gratis rådgivning
 • Er personliga rådgivare hjälper er med allt
 • Spara 3000 kr – Boka online i lugn och ro
Se Pris & Få Offert

Begravningsbyrå Tyresö
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Hej och varmt välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Tyresö. Med vår hjälp ordnar du begravningen på ett flexibelt och smidigt sätt – på den dag och det klockslag som passar just dig. Hos oss behöver du aldrig vänta på att få komma igång vilket sparar både värdefull tid och energi för dig som anhörig.

Hur gör vi då för att ge dig denna möjlighet? Det är inte komplicerat. Vi har bara utvidgat våra tjänster och erbjuder numera tre olika sätt att hålla planeringsmöten på. Alternativ ett är att träffa oss i ett möte. Alternativ två är att planera och styra allt i ett telefonmöte med en av våra rådgivare. Alternativ tre är att först planera själv här på hemsidan, för att sedan stämma av allt med en rådgivare.

Men blir det inte lite opersonligt att sköta allt via telefon och internet kanske du tänker? Det skulle man kunna tro. Våra tidigare kunder vittnar dock om det motsatta. De flesta menar att de inte känner sig lika sårbara i ett telefonmöte som i ett fysiskt möte. Det är lättare att ta paus om det blir för mycket. Det finns möjlighet att sitta hemma i den trygga soffan med familjen, istället för att befinna sig mitt emot en främmande människa på ett kontor. Oavsett vad ska du givetvis välja det alternativ som passar dig bäst. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver vår hjälp! Varma hälsningar från rådgivarna på Lavendla Begravningsbyrå Tyresö.

Läs mer Läs mindre

Lavendla begravningsbyrå Tyresö

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

Läs mer

Berättelser från kunder

Roland Helldén

Tyresö

“Trevligt,seriöst och hjälpsamt bemötande. Kunnig och förtroendeingivande.”

Camilla Wedin

Tyresö

“Trevliga och hjälpsamma.”

Ronny Moberg

Tyresö

“Kort tid mellan beställning på hemsidan och personlig kontakt. God tillgänglighet och informativa och respektfulla medarbetare som kontaktade mig.”

Jaan Vreintaal

Tyresö

“Smidig hantering och väldigt informativ och bra hemsida. Med hjälp av er kunde vi ordna så att vår son fick en fin och minnesvärd begravning. Stort tack!”

Ilir Gervalla

Tyresö

“Vill bara tacka så mycket för allt.”

Vi finns alltid här för att hjälpa er

Har ni frågor kring begravning eller kanske något annat? Hos oss finns inga dumma frågor. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vår rådgivning är självklart kostnadsfri. Varmt välkomna.

Kristina Wessman

För Kristina finns det bara ett paradis på jorden, nämligen hennes hus på Gotland. Där tillbringar hon så mycket tid hon bara kan med familj och vänner. På fritiden ägnar hon sig gärna åt yoga och hon sjunger även i kör.

Marie Henriksson Jalonen

Marie har ett stort musikintresse och älskar att dansa. Varje dag kör vi ett 5-minuters jympapass på kontoret för att samla lite ny energi - gissa vem som leder det? Marie såklart!

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Skräddarsy egna val

från 12 995 kr

Skräddarsy egna val

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

från 12 995 kr

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Valfri Kista
 • Välj bland valfria tillval

Blomstrande & praktfull

från 24 275 kr

Blomstrande & praktfull

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

från 24 275 kr

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Furukista Alvö & Kistdekoration Rosor
 • Urna Frö & Framtagning Annons
 • Välj bland valfria tillval

Komplett med juridik

från 43 770 kr

Komplett med juridik

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

från 43 770 kr

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Ekkista & Kistdekoration Liljor
 • Urna Frö, Annons & Program
 • Bouppteckning & Gravsten
 • Välj bland valfria tillval
Kyrklig begravning hos Lavendla

Kyrklig begravning i Tyresö med omnejd

När man ska anordna en kyrklig begravning i Tyresö med omnejd, så kan vi på Lavendla hjälpa er att kontakta församlingen i Tyresö för att boka plats och tid, samt välja präst och musiker. Om ni har en specifik präst ni vill ska förrätta ceremonin så kan ni ringa i förväg till församlingen för att boka en tid som passar. I Tyresö församling finns tre stycken kyrkor där man kan välja att hålla en begravning. På Bollmora kyrkogård finner vi även Bollmora kapell där man kan ha borgerliga begravningar utöver kristna begravningar. Församlingen har bårtäcken att låna ut i blåa och blå-gröna färger för dem som inte vill ha annan kistdekoration. Färgerna på bårtäcket i respektive kyrkor passar med den övriga inredningen i kyrkorna och ger ett värdigt och vackert intryck.

Borgerlig begravning hos Lavendla

Borgerlig begravning i Tyresö

Borgerliga begravningsceremonier i Tyresö hålls oftast i Bollmora kapell, Tyresö församlingshem och Storkällans kapell. Samtliga kapell är neutrala och eventuella religiösa symboler kan täckas över eller flyttas om man så önskar för tiden under begravningsceremonin. Även de med annan religiös tro kan ha sin begravningsceremoni i dessa lokaler. En borgerlig begravning kan även hållas i hemmet eller på en annan passande plats, eller en plats som varit viktig för den avlidne. Det finns ingen lag som säger att en begravningsceremoni ska äga rum, så även här är det ni som anhöriga som väljer om ni enbart vill ha en gravsättning i stillhet.

Begravning utan ceremoni - direktkremation - Lavendla

Begravning utan ceremoni i Tyresö

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Tyresö hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Kyrkogårdar och begravningsplatser Lavendla

Begravningsplatser i Tyresö

Tyresö församling har en begravningsplats och två kyrkogårdar. I Lindalen ligger Bollmora kyrkogård och vid Tyresö slott finns Tyresö begravningsplats. Det finns även en äldre kyrkogård vid Tyresö kyrka där man endast gravsätter i gamla familjegravar numera och erbjuder alltså inga nya gravplatser.

På Bollmora kyrkogård finns kistgravar, urngravar och minneslund. I anslutning till kyrkogården ligger Bollmora kapell. Kyrkogården ligger centralt i Tyresö.

Tyresö begravningsplats ligger vid Tyresö kyrka. Den invigdes 1995 och är en modern landskapskyrkogård. Här finns också en minneslund där man kan hedra och minnas de som vilar på annan ort. Här finns både kistgravar och urngravar utöver minneslunden.