Vi gör det svåra lättare

Begravningsbyrå Tyresö

Kontakta oss

Lavendla Begravningsbyrå Tyresö

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Tyresö. Med vår hjälp ordnar du begravningen på ett flexibelt och smidigt sätt – på den dag och det klockslag som passar just dig. Hos oss behöver du aldrig vänta på att få komma igång vilket sparar både värdefull tid och energi för dig som anhörig. Planera direkt på vår hemsida, ring oss för gratis rådgivning, eller boka in ett möte och träffa oss. Ni väljer själva hur ni vill göra.

Oavsett vad ska du givetvis välja det alternativ som passar dig bäst. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver vår hjälp! Varma hälsningar från rådgivarna på Lavendla Begravningsbyrå Tyresö.

Vi hjälper dig med begravning i Tyresö

Kontakta oss

Ring oss på 08 - 22 11 01 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Tyresö

Lavendla begravningsbyrå i Tyresö hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Tyresö

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Tyresö

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Tyresö

När man ska anordna en kyrklig begravning i Tyresö med omnejd, så kan vi på Lavendla hjälpa er att kontakta församlingen i Tyresö för att boka plats och tid, samt boka in tjänstgörande präst och musiker. Om ni har en specifik präst ni vill ska förrätta ceremonin så kan ni ringa i förväg till församlingen för att boka en tid som passar. I Tyresö församling finns tre stycken kyrkor där man kan välja att hålla en begravning. På Bollmora kyrkogård finner vi även Bollmora kapell där man kan ha borgerliga begravningar utöver kristna begravningar. Församlingen har bårtäcken att låna ut i blåa och blå-gröna färger för dem som inte vill ha annan kistdekoration. Färgerna på bårtäcket i respektive kyrkor passar med den övriga inredningen i kyrkorna och ger ett värdigt och vackert intryck.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Tyresö

Borgerliga begravningsceremonier i Tyresö hålls oftast i Bollmora kapell. Samtliga kapell är neutrala och eventuella religiösa symboler kan täckas över eller flyttas om man så önskar för tiden under begravningsceremonin. Även de med annan religiös tro kan ha sin begravningsceremoni i dessa lokaler. En borgerlig begravning kan även hållas i hemmet eller på en annan passande plats, eller en plats som varit viktig för den avlidne. Det finns ingen lag som säger att en begravningsceremoni ska äga rum, så även här är det ni som anhöriga som väljer om ni enbart vill ha en gravsättning i stillhet.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser i Tyresö

Tyresö församling har en begravningsplats och två kyrkogårdar. I Lindalen ligger Bollmora kyrkogård och vid Tyresö slott finns Tyresö begravningsplats. Det finns även en äldre kyrkogård vid Tyresö kyrka där man endast gravsätter i gamla familjegravar numera och erbjuder alltså inga nya gravplatser.

På Bollmora kyrkogård finns kistgravar, urngravar och minneslund samt askgravlund. I anslutning till kyrkogården ligger Bollmora kapell. Kyrkogården ligger centralt i Tyresö.

Tyresö begravningsplats ligger vid Tyresö kyrka. Den invigdes 1995 och är en modern landskapskyrkogård. Här finns också en minneslund där man kan hedra och minnas de som vilar på annan ort. Här finns både kistgravar och urngravar utöver minneslunden samt en askgravlund.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Tyresö

Helena Gedda

Sångare
Läs mer om Helena
Georg Källström

Georg Källström

Sångare
Läs mer om Georg
Jessica Jäger

Jessica Jäger

Sångerska
Läs mer om Jessica
Oskar Briland

Oskar Briland

Musiker
Läs mer om Oskar
Pia Ternström

Pia Ternström

Sångerska/Officiant
Läs mer om Pia
Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

Begravningsofficiant
Läs mer om Ewa
Lena Lundgren

Lena Lundgren

Sångerska
Läs mer om Lena
Eleonor Léone

Eleonor Léone

Sångerska
Läs mer om Eleonor
Från hjärtat

Från hjärtat

Sångduo
Läs mer om Från hjärtat
Agnes Auer

Agnes Auer

Sångerska
Läs mer om Agnes
Linnea Andreassen

Linnea Andreassen

Sångerska
Läs mer om Linnea
Cecilia Rafstedt Ray

Cecilia Rafstedt Ray

Sångerska
Läs mer om Cecilia
Britta Bergström

Britta Bergström

Sångerska
Läs mer om Britta
Susanne Owenius

Susanne Owenius

Sångerska
Läs mer om Susanne
Lovisa Lindkvist

Lovisa Lindkvist

Officiant
Läs mer om Lovisa
Maria Lavrell

Maria Lavrell

Sångerska
Läs mer om Maria