Lavendla

Begravningsbyrå Uddevalla

Linda Myron

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Uddevalla
Värme, omtanke och engagemang

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla – vi är begravningsbyrån som hjälper er att skapa ett vackert och minnesvärt avsked på ett bekvämt och prisvärt sätt.

Att planera och anordna en begravning i en tid av sorg och saknad kan av många uppfattas som mycket påfrestande och smärtsamt. Samtidigt som sorgen ska bearbetas är det många alternativ som ska ses över och flertalet viktiga beslut som ska fattas. Just därför har vi på Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla gjort det möjligt att planera och boka begravningen online via vår hemsida. Vår onlinebokning gör det möjligt att planera och boka begravningen i lugn och ro hemifrån, helt utan tidspress och ni får även en mycket god kostnadsöversikt. Dessutom är ni aldrig tvungna till att uttrycka er sorg inför helt främmande människor, en stor lättnad för många. Så snart vi har tagit emot er bokning kontaktar vi er för att säkerställa så att allt blir precis som ni har tänkt er. Att boka begravningen hos Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla är både enkelt, prisvärt och tryggt.

Om ni hellre önskar telefonkontakt är ni varmt välkomna att ringa oss på telefonnummer 0522-50 60 68. Ni får då kontakt med någon av våra kunniga rådgivare som hjälper er igenom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla finns inga dumma frågor, tveka inte att kontakta oss redan idag! 

Ring oss: 0522-50 60 68  | Maila oss: [email protected] |  Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

0522-50 60 68

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Uddevalla

Lavendla begravningsbyrå Uddevalla hjälper att ordna en kyrklig begravning. En begravning där ceremonin har kristna och traditionella förtecken, lett av församlingens präst. Ceremonin utformas enligt Svenska kyrkans ordning och äger rum i någon av Uddevallas kyrkor. Har ni frågor kring kyrklig begravning är ni välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla, så hjälper vi er.

Andra kyrkor i Uddevalla kommun är: Bleketkyrkan, Bokenäs gamla kyrka, Bokenäs nya kyrka, Bäve kyrka, Dalabergskyrkan, Dragsmarks kyrka, Forshälla kyrka, Grinneröds kyrka, Herrestads kyrka, Högås kyrka, Lane-Ryrs kyrka, Ljungs gamla kyrka, Ljungs kyrka, Mariakyrkan, Resteröds kyrka, Skredsviks kyrka, Uddevalla kyrka och Åh kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Uddevalla

Borgerlig begravning har till skillnad från kyrklig begravning, inga eller få religiösa inslag. Anhöriga har istället möjlighet att utifrån den avlidnes vilja själva utforma ceremonin. Normalt håller en borgerlig officiant i ceremonin, och om man vill kan man låta en solist framföra den avlidnes favoritmusik. Vid borgerlig begravning äger ceremonin rum i ett kapell. Ett exempel på kapell i Uddevalla kommun är Djurhults kapell på bilden. Har ni frågor kring borgerlig begravning är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Uddevalla.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Uddevalla

Siggehults kyrkogård är Uddevallas nyaste gravplats. Här finns förutom de traditionella kist- och urngravarna även möjlighet till minneslund och askgravplats.

Andra kyrkogårdar och gravplatser i Uddevalla är: Christierniska kyrkogården, Kapelle kyrkogård, Lane Ryrs kyrkogård, Norra kyrkogården kyrkogården, Ramneröds kyrkogård, Östra kyrkogården, Bokenäs kyrkogård, Dragsmarks kyrkogård, Högås kyrkogård och Skredsviks kyrkogård.

Sök begravningshjälp i Uddevalla

Östra Larmgatan 16, Göteborg 0522-50 60 68 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE