Begravningsbyrå Upplands Väsby
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Att mista en nära vän eller anhörig skapar ofta starka känslor av sorg och saknad, det vet vi på Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby. Samtidigt som sorgen skall bearbetas ska det också planeras och arrangeras en begravning. Många anhöriga känner sig ofta osäkra och förvirrade i denna situation. Frågorna är många. Hur bör begravningen se ut? I vilken ände ska vi börja? Är det något särskilt man bör tänka på? Vi på Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby vägleder er igenom hela processen. Hos oss får ni trygghet och personligt engagemang. Hos Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby är det dessutom mycket enkelt och lättillgängligt att planera och arrangera en begravning – via vår hemsida får ni en tydlig överblick över begravningens olika delar samt kostnader. För den som önskar personlig kontakt finns alltid möjligheten att ringa oss på telefonnummer 08-22 11 01. Därutöver gör vi även hembesök och ni kan alltid känna er välkomna in på vårt kontor på Västmannagatan 3 i centrala Stockholm. Ring gärna för att boka en tid innan ert besök så att vi kan ta emot er på bästa möjliga sätt!

Det behöver inte vara komplicerat att planera och arrangera en begravning, kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby så hjälper vi er. Samtliga kontaktuppgifter finner du nedan.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby, vi finns alltid nära till hands.

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Upplands Väsby

Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby ordnar en traditionell kyrklig begravning efter era önskemål. En ceremoni i svenska kyrkans ordning som utformas i samråd med församlingens präst. En kyrklig begravning i anrika Fresta kyrka, eller någon annan av Upplands Väsby kommuns kyrkor: Täby Eds kyrka, Hammarby kyrka och Vilunda kyrka. Har ni frågor om kyrklig begravning är vi på Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby gärna behjälpliga.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Upplands Väsby

Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby är också behjälpliga när det kommer till att ordna en borgerlig begravning. I Gravkapellet vid Hammarby kyrka ges möjlighet att utan religiösa inslag ha ceremonier för upp till 45 sittande personer. Gravkapellet uppfördes i mitten av 1960-talet och lämpar sig väl vid borgerlig begravning i Upplands Väsby. Har ni frågor om borgerlig begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Upplands Väsby.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Upplands Väsby

Såväl Fresta kyrkogård som Hammarby kyrkogård ger flertalet möjligheter till gravsättning. Såväl minneslund som kistgrav och urngrav finns att välja mellan.

 

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE